Închide meniul

”Nu este nicio surpriză!” Cel mai negru scenariu pentru Ianis Hagi după accidentare! Cât va lipsi vedeta lui Rangers după operație. Anunțul făcut de Giovanni Van Bronckhorst

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 februarie 2022, 19:14

”Nu este nicio surpriză!” Cel mai negru scenariu pentru Ianis Hagi după accidentare! Cât va lipsi vedeta lui Rangers după operație. Anunțul făcut de Giovanni Van Bronckhorst

Ianis Hagi ratează restul sezonului

Profimediaimages

Cel mai negru scenariu pentru Ianis Hagi după accidentare

Ianis Hagi a suferit o ruptură la ligamentele încrucișate ale genunchiului și a fost deja supus unei intervenții chirurgicale. Operația a avut loc la Glasgow și se estimează că fotbalistul nu va mai putea juca în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuși, Giovanni Van Bronckhorst ia în calcul ce e mai rău și anunță că elevul său poate lipsi chiar și nouă luni.

„A avut un ligament încrucișat. Am avut și eu această accidentare. Recuperarea durează între șase și nouă luni. Dacă socotim, atunci este posibil ca el să rateze începutul sezonului următor. Cred că nu este greu de făcut acest calcul matematic. 

Noi sperăm că recuperarea lui va decurge fără probleme și că se va putea reface rapid. Acesta este obiectivul nostru principal. Dacă trebuie să stai pe tușă între șase și nouă luni, trebuie doar să aștepți și să vezi cum se decurge reabilitarea. Nu este nicio surpriză”, a declarat Giovanni Van Bronckhorst, citat de heraldscotland.com.

Citește și:

Ianis Hagi, primul mesaj după ce a fost operat

Ianis Hagi a oferit o primă reacție după accidentarea horror pe care a suferit-o în ultimul meci la Rangers. Fiul lui Gică Hagi promite că va reveni pe gazon mai puternic ca niciodată.

Reclamă

Hagi Jr. a fost operat într-un spital din Londra. De intervenție s-a ocupat doctorul Andrew Williams, care cel care l-a tratat și pe Virgil van Dijk după ce olandezul a suferit în 2020 o accidentare similară cu cea a lui Ianis Hagi din prezent.

„Bună tuturor! După operația de succes de ieri, aș dori să-i mulțumesc docturului Andrew Williams și tuturor celor implicați în operație. Sunt entuziasmat și motivat să încep această călătorie care mă așteaptă.

Știu că vor fi și niște vremuri grele înaintea mea, dar cu siguranță văd asta ca pe o oportunitate de a mă descoperi și de a mă dezvolta ca persoană și jucător de fotbal și voi reveni mai bine ca niciodată. Începe drumul spre recuperare. Multumesc pentru toate mesajele amabile!!!„, a scris Ianis Hagi, pe Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa națională, afectată după accidentarea lui Ianis Hagi

Și România e afectată de accidentarea lui Ianis Hagi. Hagi Jr. va rata patru meciuri din campania tricolorilor din Liga Națiunilor: cu Muntenegru (4 iunie), cu Bosnia și Herțegovina (7 iunie), cu Finlanda (11 iunie) și returul cu Muntenegru (14 iunie).

Celelalte două meciuri se joacă în septembrie, pe 23 cu Finlanda și pe 26 cu Bosnia Herțegovina.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și