Închide meniul

"Nu mai aveam aer". Infectată cu coronavirus, Anamaria Prodan s-a panicat şi a sunat la ambulanţă. Ce i-au spus medicii de la spitalul Matei Balş

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 noiembrie 2020, 15:34

"Nu mai aveam aer". Infectată cu coronavirus, Anamaria Prodan s-a panicat şi a sunat la ambulanţă. Ce i-au spus medicii de la spitalul Matei Balş

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan are Covid-19

Agentul de jucători a sunat la ambulanţă şi a ajuns de urgenţă la spitalul Matei Balş. Medicii şi-au dat seama că nu are grave probleme de sănătate şi au trimis-o acasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a fost testată pozitiv cu Covid-19

Acum sunt mai bine, dar m-am speriat foarte tare. Mi-am pierdut dintr-o dată gustul și mirosul, am făcut febră, nu mai aveam aer. Sunt acasă, sper să trec cu bine peste această perioadă grea”, a declarat Anamaria Prodan pentru Playtech.

Impresarul a primit un ajutor şi de la Gigi Becali. Finanţatorul lui FCSB a intervenit, aşa cum a făcut-o şi cu Marius Şumudică.

E adevărat! M-a impresionat tare mult. A avut grijă de mine ca de copilul lui. E un om extraordinar”, a mărturisit Anamaria Prodan pentru ProSport.

Anamaria Prodan crede că s-a infectat după ce a luat parte la o şedinţă a clubului Hermannstadt. Ea impresariază aproape toţi jucătorii de la echipa din Liga 1, acolo unde tocmai au fost semnalate opt cazuri de Covid-19.

Reclamă

Anamaria este implicată la Hermannstadt şi prin intermediul fiicei, Rebecca. Aceasta deţine o parte din acţiuni.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” Vezi toate știrile
Citește și