Închide meniul

”Nu mai avem Răducioiu, Hagi și Dumitrescu!” Mirel Rădoi a explicat tactica naționalei. Mesaj pentru contestatarii săi

Gal Dorin Publicat: 29 octombrie 2020, 8:41

”Nu mai avem Răducioiu, Hagi și Dumitrescu!” Mirel Rădoi a explicat tactica naționalei. Mesaj pentru contestatarii săi

profimediaimages

Mirel Rădoi a răspuns criticilor aduse. Selecționerul naționalei a explicat tactica celor trei meciuri jucate până acum

  • Mirel Rădoi a răspuns acuzațiilor aduse
  • El a explicat tactica pe care se bazează naționala

Când a fost întrebat de remarcile lui Dorinel Munteanu, alături de care a și jucat la echipa națională, selecționerul a dat un răspuns destul de dur pentru cel mai selecționat jucător din istoria României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Într-un interviu recent, ”Munti” l-a acuzat pe Rădoi că nu s-a adaptat importanței meciului cu Islanda și că a jucat prea ofensiv cu o echipă care nu era pregătită pentru acest lucru.

"De care experienţă vorbeşte Dorinel Munteanu (n.r l-a acuzat că nu are experienţă ca antrenor)? Ca antrenor sau selecţioner? Eu am doi ani ca selecţioner experienţă. 

Reclamă

A mai încercat cineva să facă pressing cu 6-7 jucători în jumătatea adversă? Noi nu mai avem Răducioiu, nu mai avem Hagi, nu mai avem Ilie Dumitrescu. Nu pot să stau să mă apăr aproape de poartă, pentru că vom primi gol”, a răbufnit Mirel Rădoi

Mirel Rădoi: ”Ce ar avea Lupescu de împărțit cu mine?”

În ceea ce-l privește pe Ionuț Lupescu, fostul candidat la șefia FRF, Mirel Rădoi a rămas într-o zonă neutră și a precizat că nu vede cuvintele ”Kaiserului” drept ceva personal.

Reclamă

"Nu ştim sensul în care a vorbit Lupescu. Eu mă pot gândi în orice sens, nu e nimic personal între mine şi el. Ce ar avea de împărţit cu mine? Ne-am mai întâlnit, ne-am salutat, din punctul meu de vedere nu văd nicio problemă cu Ionuţ Lupescu", a declarat Mirel Rădoi

Mirel Rădoi: ”Acum câteva luni, ați spus că Liga Națiunilor nu este importantă”

”Dacă astea sunt ideile mele, ce să fac…să ascult ce zic zece oameni diferiţi? Când s-a greşit? Când a fost criticat Piţurcă sau când este regretat acum? Că nu am văzut pe nimeni să-şi ceară scuze în faţa lui pentru ce s-a spus la acea vreme.

Acum câteva luni, voi aţi spus că Liga Naţiunilor nu este o competiţie importantă. Acum veniţi şi spuneţi că este importantă”, a tunat selecționerul României, într-o apariție pentru Telekom Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Ionuţ Lupescu, în extaz când a aflat că începe construcţia noul stadion al lui Dinamo
Liga 1 • 21 mart., 16:20
Ionuţ Lupescu, în extaz când a aflat că începe construcţia noul stadion al lui Dinamo: „Familia dinamovistă este fericită!”
Alimentele cu care prind energie fotbaliştii naţionalei, înainte de EURO
Suporter.as.ro • 20 mart., 20:53
Alimentele cu care prind energie fotbaliştii naţionalei, înainte de EURO! „Tricolorii” le recomandă tuturor românilor
Mircea Lucescu s-a decis şi se implică financiar la Dinamo
Liga 1 • 18 mart., 13:58
Mircea Lucescu s-a decis! Se implică financiar la Dinamo! Veste uriaşă pentru „câini”
Dorinel Munteanu a fost un car de nervi după Oţelul - Poli Iaşi 1-1
Liga 1 • 11 mart., 23:15
Dorinel Munteanu a fost un car de nervi după Oţelul – Poli Iaşi 1-1: „Cea mai slabă repriză de când antrenez această echipă”