Închide meniul

"Nu mai avem voie să facem greşeli". Jucătorii lui Dinamo trag cu dinţii de play-off. "Cât sunt şanse, nu renunţăm"

Antena Sport Publicat: 21 februarie 2021, 19:45

"Nu mai avem voie să facem greşeli". Jucătorii lui Dinamo trag cu dinţii de play-off. "Cât sunt şanse, nu renunţăm"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Jucătorii lui Dinamo nu renunţă la play-off, deşi au fost învinşi şi de Astra cu 2-0

  • Astra - Dinamo 2-0
  • "Câinii", fără gol marcat de patru meciuri

Dinamo e la nouă puncte de Clinceni, ultima echipă clasată pe locurile de play-off, cu şase runde rămase de jucat. Zona retrogradării este însă la doar cinci puncte distanţă, după eşecul cu Astra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Steliano Filip, semnal de alarmă după Astra – Dinamo 2-0

Jucătorii lui Dinamo regretă eşecul cu Astra şi spun că sunt afectaţi de problemele financiare, care pun în pericol obţinerea licenţei şi participarea în sezonul următor al campionatului.

"Meciul s-a jucat în prima repriză, pe acele neatenţii la fazele fixe. Ne-au surprins doar la fazele fixe, acolo s-a scris jocul. Ne dorim la fiecare meci victoria, este normal, dar acum nu avem timp să ne plângem.

Reclamă

Cât timp matematic sunt şanse, eu cred în calificarea în play-off. Acesta este obiectivul echipei, Cupa României, dar ne dorim şi un loc în play-off. Dacă vom continua la fel e clar că nu vom reuşi. Nu mai avem timp pentru greşeli.

Noi trebuie să ne facem treaba, dar e clar că sunt jucătorii afectaţi (n.r. de problemele financiare). Poate de asta e uneori o stare de nervozitate", a spus Steliano Filip la Digi Sport.

Reclamă

Şi Vlad Achim a recunoscut starea de tensiune din lotul lui Dinamo, dar dă vina pe locul din clasament.

"Mai mult locul din clasament (n.r. motivul nervozităţii). Este deranjant ca Dinamo să meargă iar în play-out, dar nu putem face nimic decât să lucrăm în continuare. Prestaţia noastră din teren trebuie să fie din ce în ce mai bună", a spus acesta.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 Victor Angelescu, anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid 15:35 OFICIAL! Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid! Cine va sta pe bancă la derby-ul cu FCSB 15:35 UPDATEProgramul semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Al Ain – Al Hilal a fost amânat. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY 15:29 FotoNicolae Cristescu l-a făcut praf pe Cristiano Bergodi: „E vina lui, trebuie un şoc urgent! L-am văzut nervos, transfigurat! „ 15:00 UPDATEAl Ain – Al Hilal a fost AMÂNAT din cauza condiţiilor meteo. Meciul s-ar putea disputa miercuri 14:20 EXCLUSIVJuan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali 14:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! 13:20 VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter 1-3 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal Vezi toate știrile
Pe același subiect
Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo - Poli Iaşi
Liga 1 • 15 apr., 20:50
Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo – Poli Iaşi: „Am greşit, îmi pare rău!”
Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor
Liga 1 • 15 apr., 17:30
Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor! Cu cine s-au înţeles „câinii”
Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan
Liga 1 • 15 apr., 14:39
Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan
Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai
Liga 1 • 15 apr., 14:09
Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai! Care este starea tânărului de 20 de ani
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: "Am trăit momente cumplite"
Liga 1 • 15 apr., 12:50
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite”