Închide meniul

”Nu pot să uit hat-trickul împotriva României!” Haaland și-a ales cele mai frumoase momente ale anului. Amintire inedită, contra tricolorilor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 decembrie 2020, 9:59

”Nu pot să uit hat-trickul împotriva României!” Haaland și-a ales cele mai frumoase momente ale anului. Amintire inedită, contra tricolorilor

profimediaimages

Erling Haaland contra României în Liga Națiunilor

Haaland și-a ales momentele favorite din 2020. Meciul cu România, în care Norvegia ne-a învins cu 4-0 este printre favoritele sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland: ”Nu pot să uit hat-trickul împotriva României”

”În primul rând, debutul meu la Dortmund, ajunsesem de doar două săptămâni și jumătate, fusesem și accidentat.

Am fost rezervă, dar am intrat în repriza secundă și am dat trei goluri. Și nu pot să uit hat-trickul împotriva României, dar și cele 4 goluri marcate împotriva Herthei Berlin”, a spus Haaland.

Atacantul Borussiei Dortmund a comentat și o poză din meciul cu România.

”Mă gândeam: 'Te rog, Sander, dă-mi mingea, joacă-mă în adâncime, la primul nostru meci împreună de la națională.' Mă gândeam doar să primesc mingea în față și să fiu periculos. Nu am nevoie de contact vizual cu el, știa deja spre ce zonă mă îndrept", a spus amuzat Haaland, în cotidianul VG, despre ocazia ratată în meciul cu România.

Reclamă

Erling Haaland, aproape de Chelsea

Norvegianul în vârstă de 20 de ani a ajuns în acest sezon la Dortmund. El are deja 23 de goluri în 23 de meciuri în campionat. Marile cluburi ale Europei se luptă pentru semnătura sa. Chelsea este favorită potrivit englezilor de la express.co.uk.

Haaland și-ar dori să fie antrenat de Lampdard. Fostul star al lui Chelsea este jucătorul de care regretă că nu a putut să joace.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Haaland a marcat trei goluri contra României
  • Norvegia ne-a învins cu 4-0 în Liga Națiunilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 Vezi toate știrile
Citește și