Închide meniul

"Nu poţi pronunţa 15 milioane de euro!". Ladislau Boloni l-a înfuriat pe Gigi Becali. De ce nu pot fi vânduţi pe sume record Man şi Coman

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 30 decembrie 2020, 12:07

"Nu poţi pronunţa 15 milioane de euro!". Ladislau Boloni l-a înfuriat pe Gigi Becali. De ce nu pot fi vânduţi pe sume record Man şi Coman

MMA / MMA2 via Hepta

Ladislau Boloni a vorbit despre subiectele importante ale fotbalului romanesc

În cadrul unui interviu mai amplu, Boloni s-a exprimat cu privire la mentalitatea fotbalistului român actual care joacă, după părerea fostului antrenor al României, ”cu frâna de mână trasă”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ladislau Boloni: ”Mă abțin să aduc români fiindcă pot ieși discuții”

”Am apreciat jucătorii români, fiindcă le știam mentalitatea. Pe cei de acum nu-i știu prea bine. Jucători talentați avem. Totuși, cred că joacă, zic eu, cu frâna de mână trasă.

Mă abțin să aduc români fiindcă pot ieși discuții, cum că aș putea să o fac pentru un interes financiar, și nu am nevoie de astfel de bătăi de cap. Sumele de transfer știu în ce procentaj se apropie de adevăr. 

Realitatea, vizavi de jucătorul român, este că e mult mai ieftin decât se apreciază la el acasă. Nu poți pronunța 15 milioane de euro, cât aud că se spune acasă, când e foarte, foarte departe de asta”, a precizat Boloni.

Ladislau Boloni despre Man și Coman: ”Eu cred că sunt sume mari”

Întrebat despre șansele lui Dennis Man și Florinel Coman de a pleca pe cele 15 milioane de euro cerute de Gigi Becali, fostul selecționer s-a arătat rezervat.

Reclamă

”Talent au, acasă, în fotbalul nostru, sunt excelenți, clar, însă pe plan internațional e greu să ajungi sus. Cunosc bine fotbalul francez, știu produsele academiilor franceze, cred că nu apreciez rău nici munca făcută acasă. 

Dacă pui în balanță acei jucători, din Franța, cu cei cotați la 10-15-20 de milioane acasă, automat, e în dificultate românul. În Franța scot an de an fotbaliști pe bandă rulantă, sau în Olanda, așa că e greu să faci aprecieri despre români. 

Au probleme de adaptare, de mentalitate, fotbalul e agresiv și mai rapid în Occident. Doar cumperi talent din România. Și e puțin cam scump”, s-a exprimat Ladislau Boloni. 

Reclamă 4 / 0/3

Ladislau Boloni s-ar întoarce în fotbalul românesc

Întrebat dacă s-ar întoarce în fotbalul românesc, Boloni a spus că își dorește ca acest lucru să se întâmple pe viitor, fără a exclude chiar varianta FCSB.

”Eu am două echipe de suflet. Târgu Mureș, care va rămâne în inima mea până la moarte, și Steaua, pe care n-o pot uita pâna la moarte. 

Sunt niște sentimente la care nu pot și nu vreau să renunț niciodată. Sunt valori pe care, fără nicio recompensă, le-aș ajuta, dacă aș putea să fac pasul acela

Eu niciodată nu am fost contactat. Doar o singură dată, de fapt. Spre marea mea surpriză, Mihai Stoica m-a sunat, într-o situație în care ei erau într-o criză de timp, se începea campionatul sau preliminariile europene. 

(…) Eu nu aș lucra cu Gigi Becali, ci cu echipa și cu metodele mele. A, că am un patron care plătește, asta e altceva. Să nu credeți că eram pe aceeași lungime cu toți patronii cu care am lucrat. 

Ei aveau rolul lor, să conducă clubul, să strângă sponsorii, să creeze condiții bune de lucru. Patronul conduce clubul, antrenorul echipa, iar managerul face treaba lui, nu a antrenorului sau patronului”, a precizat Ladislau Boloni într-un interviu acordat celor de la gsp.ro

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și