Închide meniul

”Nu prea mai putem să ajungem în Europa la echipe mari!” Gabi Tamaș, sfat prețios pentru Florin Tănase. Ce i-a transmis căpitanului de la FCSB

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 decembrie 2021, 14:23

”Nu prea mai putem să ajungem în Europa la echipe mari!” Gabi Tamaș, sfat prețios pentru Florin Tănase. Ce i-a transmis căpitanului de la FCSB

Gabi Tamaș, sfat prețios pentru Florin Tănase

Profimedia

Gabi Tamaș, sfat prețios pentru Florin Tănase

Gabi Tamaș deplânge situația în care a ajuns fotbalul românesc. Fostul internațional este de părere că fotbaliștii români nu se mai pot impune în campionatele tari din afară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”E puţin păcat, sincer să vă spun. Dacă staţi să vă gândiţi, pe vremurile noastre, se transfera lumea la… Cosmin Contra, Chivu, Mutu, Lobonţ… la echipele unde s-au tranferat. Acum nu prea mai putem să ajungem în Europa la echipe mari”, este de părere Gabi Tamaș.

Florin Tănase ar putea pleca în această iarnă de la FCSB. Arabii de la Al Nasr Dubai sunt decişi să achite clauza de reziliere de 3 milioane de euro şi să îi ofere un salariu fabulos atacantului. Golgheterul roș-albaștrilor ar urma să încaseze 960.000 de euro pe sezon.

Gabi Tamaș îl sfătuișete pe Tănase să nu plece în țările arabe. ”E păcat, dar decizia este a jucătorului. Dacă are o ofertă bună, vă daţi seama că nu poate refuza nimic”, a fost mesajul lui Tamaș.

Citește și:

Florin Tănase, dat de gol! Ce planuri ar avea, de fapt, golgheterul lui FCSB

Florin Tănase e pe picior de plecare de la FCSB. Marius Niculae crede că „perla” lui Gigi Becali vrea să se transfere ca să prindă un contract mai bun.

Reclamă

”E normal că vrea să plece, a ieșit golgheter, joacă și la echipa națională. E normal să caute în altă parte. Se gândește și la partea financiară, cred că asta îl interesează în principal acum.

Vrea acum să se pună la adăpost din punct de vedere financiar, cum spunem noi fotbaliștii. Cred că merită un contract pentru că și-a făcut treaba aici”, a spus Marius Niculae, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și