Închide meniul

”Nu sunt anti-regulist!” Ionuț Badea, comentariu acid către Mihai Stoichiță după meciul pierdut cu Craiova

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 25 septembrie 2020, 20:35

”Nu sunt anti-regulist!” Ionuț Badea, comentariu acid către Mihai Stoichiță după meciul pierdut cu Craiova

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ionuț Badea în timpul meciului dintre FC Argeș și FCSB

Ionuț Badea, ferm pe regula U21

Ionuț Badea, antrenorul piteștenilor, a vorbit la finalul partidei despre meci, dar a punctat și despre nemulțumirile ridicate în jurul regulii U21 care fac ca mulți antrenori, inclusiv el, să introducă un tânăr jucător în formula de start doar pentru a-l schimba în primele secunde ale meciului. Badea a ținut să răspundă și afirmațiilor lui Mihai Stoichiță care l-a acuzat că ar fi ”anti-reguli”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Evident că cei care și-au asigurat din timp serviciile unui jucător bun, cu experiență, e normal să meargă pe aceeași linie. Noi suntem în formare, avem o singură poziție acoperită și mă văd nevoit să fac aceste tipuri de schimbări.

Sunt partizanul tinerilor, m-a bucurat foarte tare regula U21 cu acest tip de jucător, cred că eram și în Federație la acel moment.

A doua regulă nu îmi mai place, nu mai eram la FRF atunci. Îi spun amicului Mihai Stoichiță că nu sunt ”anti-regulist”, (…) dar respect regula.

Aceasta este regula pe care o respectăm și o vom face în continuare până vom găsi un jucător care să îndeplinească cerințele celorlalți din teren”, a precizat Badea.

Reclamă

Ionuț Badea, mulțumit în ciuda înfrângerii cu Universitatea Craiova

În ciuda înfrângerii cu 1-2 cu Universitatea Craiova, Ionuț Badea a declarat că este mulțumit de prestația elevilor săi, în special cea din a doua repriză și că o va folosi pentru a construi ceva în meciurile următoare.

”Întotdeauna golurile vin ca o consecință a ceea ce faci, fie că le primești, fie că le dai. Faptul că noi nu am cedat și am încercat să venim peste adversar, care nu e unul în fața căruia să te deschizi, au o explozie foarte mare și au jucători care pot oricând schimba soarta unui joc.

A fost, din păcate, din nou un meci pe care l-am pierdut deși poarte meritam un egal.

Reclamă 4 / 0/3

(…) Sunt o persoană foarte echilibrată, rațională, cunoscut diagnosticul și știu care sunt concluziile”, a încheiat tehnicianul celor de la FC Argeș.

Recomandări
  • FC Argeș a pierdut cu 1-2 în fața Universității Craiova
  • Ionuț Badea a vorbit despre regula U21

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China Vezi toate știrile
Citește și