Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

„Nu suportam să fie mai bun decât mine!” Gică Popescu, dezvăluiri despre rivalitatea cu Gică Hagi. „E ca vinul spumant. Explodează şi se calmează repede”

Mihai Ispas Publicat: 23 iunie 2021, 11:18 / Actualizat: 23 iunie 2021, 15:27

„Nu suportam să fie mai bun decât mine! Gică Popescu, dezvăluiri despre rivalitatea cu Gică Hagi. „E ca vinul spumant. Explodează şi se calmează repede

as.ro

Gică Popescu, dezvăluiri despre rivalitatea cu Gică Hagi

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu, invitat la AS.ro LIVE

Gică Popescu se mândreşte că s-a duelat cu „cel mai bun din istoria fotbalului românesc”. Simbolul îl reprezenta ancheta de la final de an în care fanii îşi alegeau fotbalistul favorit.

„Vroiam să fim unul mai bun decât celălalt. Eu mă trezeam în fiecare zi de 1 ianuarie cu gândul să fiu cel mai bun în ancheta de la final de an. Nu am suportat niciodată să fie mai bun decât mine!”, a spus Gică Popescu.

Reclamă

„Baciul” i-a făcut o caracterizare amuzantă lui Hagi, despre care spune că este total diferit faţă de el.

„E ca vinul spumant. Explodează şi se calmează repede. Eu sunt ca un vin vechi, mai liniştit. (…) O persoană cu un suflet incredibil, dar când intră pe teren se transformă. Eu cred că aşa ar trebui să fie campionii”, a declarat Popescu la AS.ro LIVE.

Reclamă

Eşecul cu Suedia, la lovituri de departajare, în sferturile de finală ale CM 1994, este şi acum subiect de discuţie pentru Hagi şi Gică Popescu.

„Tot timpul ne gândim ce s-ar fi întâmplat dacă am fi trecut de Suedia. (…) Jucam mereu rummy în cantonament. În seara dinaintea meciului cu Suedia ne-a omorât. Am zis că nu-i semn bun! În rest, pierdea, se enerva, arunca cu pietrele”, a mai povestit Gică Popescu.

SuperPrieteni începe astăzi, la Antena 1, de la 23.45

Gică Popescu debutează în televiziune, miercuri seară, la Antena 1, de la 23:45, cu filmul SuperPrieteni, powered by SuperBet.

Reclamă 4 / 0/3

La „curtea Regelui” Hagi, pe Bernabeu şi Camp Nou, cu legendele Figo si Puyol, sau în Delta Dunării, la pescuit cu balonul de aur Stoicikov, Gică Popescu şi-a convins SuperPrietenii să-şi spună toate secretele şi să ofere imagini de milioane.

„Nu puteam să refuz. Sperăm ca această serie să continue. Depinde de oameni, de cum vor primi această serie de interviuri”, a spus Gică Popescu.

Cei mai celebri cumnaţi din Romania, Hagi şi Popescu îşi petrec toate vacanţele împreună. La debutul în televiziune, Popescu şi-a amintit că Hagi n-a vrut să-l ajute atunci când s-a îndrăgostit de soţia lui, Luminiţa, care este sora soţiei lui Gică Hagi.

„Mă, de ce n-ai vrut să îmi dai numărul de telefon atunci când ţi l-am cerut?!”, l-a întrebat Gică Popescu pe Hagi. „Aşa e normal”, a fost primul răspuns al lui Gică Hagi. Popescu a insistat. „N-ai avut încredere în mine, nu?”, a insistat „Baciul”.

„Nu că n-aveam, dar nu e bine să te bagi. Erai bărbat, găseste-ţi calea singur”, i-a transmis Hagi cu zâmbetul pe buze. Popescu s-a confesat apoi prietenului său. „A fost de muncă, să ştii că a fost de muncă, dar până la urmă am reuşit”, a mai spus Popescu, în timp ce Gică Hagi îl aproba: „Ştiu! Ştiu!”

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Joc singur” Scandal la FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Juan Bauza şi-a făcut praf colegii 13:25 Simona Halep – Paula Badosa LIVE TEXT (22:00), în primul tur de la Miami. Simo, emoţii uriaşe înainte de revenire 13:22 Marcell Jacobs, campionul olimpic la 100 de metri, şi-a anunţat revenirea în competiţii: „Totul s-a schimbat în 5 luni!” 13:10 VIDEOCălcâie, loburi şi goluri spectaculoase! Ianis Hagi, Denis Alibec şi Mihăilă au făcut show total la antrenamentul naţionalei 12:51 FotoAdrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia: „Nu e dureros, am dormit! Timpul nu iartă pe nimeni!” 12:47 Care a fost cauza morţii iubitului Arynei Sabalenka! Tenismena aflată pe tablou cu Halep la Miami e în doliu după decesul subit 12:45 Nume mari la Ţiriac Open. Lista completă a starurilor de pe tabloul principal de simplu 12:26 Darius Olaru şi-a dezvăluit cele două obiective uriaşe din 2024: „Vreau titlul cu FCSB şi să ajung în semifinală la EURO!” 12:08 Dan Şucu a dezvăluit prima uriaşă pe care o vor încasa rapidiştii dacă vor cuceri titlul! Bonus consistent şi pentru Europa 11:50 Cine va arbitra meciul România – Irlanda de Nord! A mai fost la centru la două partide disputate de ţara noastră Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham
Premier League • 18 mart., 20:56
Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!”
Ianis Hagi și Elena pregătesc nunta anului în România
Diverse • 18 mart., 17:14
FOTO
Ianis Hagi și Elena pregătesc nunta anului în România! Detalii fabuloase despre evenimentul colosal, care va costa o avere
Gică Popescu, reacţie tranşantă după ce Rapid a intrat în cursa pentru transferul lui Louis Munteanu
Liga 1 • 18 mart., 14:46
„Nu se face asta!” Gică Popescu, reacţie tranşantă după ce Rapid a intrat în cursa pentru transferul lui Louis Munteanu
Gică Hagi l-a auzit pe Mihai Rotaru şi a cerut să intre în direct
Liga 1 • 16 mart., 23:07
„O lipsă crasă de respect!” Gică Hagi l-a auzit pe Mihai Rotaru şi a cerut să intre în direct: „Să nu uite că suntem campioni!”
Ilie Dumitrescu nu a avut niciun dubiu înainte de Rapid - Farul: "Nu există aşa ceva". Ce a spus despre Gică Hagi
Liga 1 • 16 mart., 10:14
Ilie Dumitrescu nu a avut niciun dubiu înainte de Rapid – Farul: „Nu există aşa ceva”. Ce a spus despre Gică Hagi