Închide meniul

”O echipă de rupători” Ultrașii de la FCSB râd de CFR Cluj după derapajul lui Pierre van Hooijdonk: ”Afară lumea îi spune exact așa cum este”

Reclamă

Publicat: 5 noiembrie 2021, 22:17

”O echipă de rupători” Ultrașii de la FCSB râd de CFR Cluj după derapajul lui Pierre van Hooijdonk: ”Afară lumea îi spune exact așa cum este”

FCSB are cea mai mare medie de audiență din Liga 1

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Ultrașii de la FCSB râd de CFR Cluj

Ultrașii FCSB-ului nu s-au putut abține după ce rivala CFR Cluj a fost insultată de fostul mare atacant Pierre van Hooijdonk.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Cam așa e percepută CFR Cluj afară. Oamenii spun adevărul și nu oricine spune asta, ci fostul mare fotbalist Pierre van Hooijdonk. O echipa de rupători.

Dacă la noi în țară lumea tace la „fărădelegile” făcute de Deac și compania pe teren, afară lumea îi spune exact așa cum este echipa asta”, au scris ultrașii de la Tornado 47 pe Facebook.

Citește și:

Pierre van Hooijdonk, derapaj la adresa campioanei României

Pierre van Hooijdonk, fostul mare atacant olandez, a avut un derapaj la adresa jucătorilor de la CFR Cluj.

Campioana României a pierdut în deplasarea de la AZ Alkmaar, scor 0-2, și a rămas fără victorie în Conference League. Fostul mare atacant al naționalei Olandei a avut o remarcă jignitoare la adresa jucătorilor de la CFR Cluj.

Reclamă

”Este o echipă îngrozitoare, cu câțiva idioți pe teren! Tocmai am remarcat cum a fost lovit un jucător, nu a fost un tackle, ci un un șut pe la spate. Normal, ar fi trebuit să vedem cartonașul roșu”, a spus Pierre van Hooijdonk despre jucătorii de la CFR Cluj, conform site-ului voetbalprimeur.nl.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și