Închide meniul

O femeie care le ducea mâncare medicilor din spitalele Covid-19 a fost amendată. ”Se vor lăuda cu amenzile”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 mai 2020, 16:06

O femeie care le ducea mâncare medicilor din spitalele Covid-19 a fost amendată. ”Se vor lăuda cu amenzile”

Mediafax Foto / Raul Stef via Hepta

Poliția Locală din Cluj a amendat o femeie care luptă împotriva Covid-19

Femeia gătește zilnic pentru cei din linia întâi care luptă contra coronavirusului, dar asta nu a contat pentru poliție, susține Adevărul. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Motivul pentru care a fost amendată a fost staționarea într-un loc interzis în timp ce descărca mâncarea pentru medici și pentru persoanele izolate în casă. Hajny și-a vărsat amarul pe Facebook. 

”Nu (vă) Mulțumesc Politia Locală Cluj, Primăria şi Poliţia Locală! Încă de la început depunem efort continuu, din forţele proprii să ajutăm și să susţinem pe cei care luptă în linia întâi pentru a combate Coronavirusul în #Cluj.

Zilnic suntem cu echipa la datorie, gătim pentru cei din linia întâi, livrăm pentru oameni în vârstă care nu îşi permit o mâncare caldă şi putem continua… Când străzile sunt goale, astăzi am oprit sa descarc marfa şi să ne organizăm pentru mâine.

Femeie, amendată în Cluj: Mă întreb unde este omenia

Fără avertisment, direct în acţiune, puşi pe amendă, cu atitudine sfidătoare şi fără pic de înţelegere, astăzi mă întreb sincer unde este omenia, înţelegerea sau ajutorul atunci când împreună ne luptăm împotriva unei pandemii?!

Reclamă

Sunt tristă să constat cât de nepăsători şi neîntelegători sunt oamenii care sunt plătiţi din taxele noastre, ale mele, ale clujenilor…

Eu îmi voi aminti nopţile nedormite şi munca depusă pentru aceşti eroi din linia întâi; aceşti funcţionari se vor lăuda cu amenzile date în perioada de pandemie… România de azi, fără dialog”, a fost reacția femeii, pe Facebook. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 19:18 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso Vezi toate știrile
Citește și