Închide meniul

O maimuţă, obeză după ce a fost hrănită de turişti. "Godzilla" are mari probleme de sănătate. Reacţia autorităţilor

Antena Sport Publicat: 4 aprilie 2021, 15:00

Reclamă
O maimuţă, obeză după ce a fost hrănită de turişti. "Godzilla" are mari probleme de sănătate. Reacţia autorităţilor

ViralPress

Godzilla are trei ani şi cântăreşte 20 de kilograme

Macacul are trei ani şi poartă numele Godzilla. A fost filmat în cartierul Min Buri, din Bangkok, în timp ce atrăgea toate privirile. Stăpânul i-a confecţionat un tricou, dar acesta a rămas mic după ce maimuţa s-a îngrăşat cu rapiditate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Godzilla a fost găsit când era foarte mic. Din moment ce a fost crescut de oameni, nu ştie cum să-şi găsească singur de mâncare în sălbăticie", a reacţionat Manop, cel care ţine maimuţa legată, într-o piaţă, potrivit Daily Star.

Manop a ţinut să precizeze că Godzilla face zilnic exerciţii fizice. Până acum, sportul nu l-a ajutat să slăbească. A ajuns să cântărească mai mult de 20 de kilograme, în condiţiile în care, în mod normal, ar trebui să aibă între 8 şi 10 kilograme.

Autorităţile au decis să intervină şi l-au luat pe Godzilla de la proprietarul lui. S-au temut că maimuţa ar putea muri de obezitate dacă va continua să fie hrănită de toţi cei care trec prin piaţă.

Reclamă
Reclamă 4

Din ultimele informaţii, se pare că informaţiile oferite de medicii veterinari nu sunt cele mai bune. Starea de sănătate s-a deteriorat şi Godzilla nu poate părăsi patul. Potrivit nationthailand.com, nu a fost descoperit vreun virus în urma analizelor de sânge făcute.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:23

Trei jucători importanţi ai FCSB-ului nu vor juca în meciul cu Oţelul! Decizia surprinzătoare a campioanei României

16:18

Max Verstappen, retrogradat 10 locuri pe grila de start a Marelui Premiu al Belgiei

16:05

LIVE VIDEOCalificările din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei sunt ACUM, în AntenaPLAY

16:02

VideoCampioni şi la imagine! Canotajul, creator de legende în lumea sportului

15:35

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY

15:27

Cum a răspuns Elias Charalambous când a fost întrebat despre Louis Munteanu: „Eu îmi spun părerea”

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 17:00, LIVE în AntenaPLAY 5 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 6 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15)
Citește și