Închide meniul

O nouă plecare de la Dinamo. Mesaj de adio tranșant al spaniolului. "Prea multe înșelăciuni și minciuni!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 decembrie 2020, 10:40

Reclamă
O nouă plecare de la Dinamo. Mesaj de adio tranșant al spaniolului. "Prea multe înșelăciuni și minciuni!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Rene Roman a plecat de la Dinamo

Portarul de 36 de ani i-a anunțat pe fani că a plecat deja de la club. Le-a mulțumit celor din PCH, dar i-a atacat pe conducătorii clubului. Veteranul care a evoluat în peste 200 de meciuri în Liga Adelante l-a luat la țintă pe Alex Couto.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rene Roman: "Dinamo are o mulțime de manageri obraznici. Scăpați de balast!"

Azi s-a încheiat experiența mea din București. A fost scurtă ca și timp, dar foarte lungă și intensă din punct de vedere al experienței. Am ajuns acum trei luni, atras de un proiect ambițios, cu scopul de a juca în competițiile europene, dar totul s-a diluat odată cu trecerea zilelor, cu promisiuni (una după alta) care nu au fost respectate niciodată. Zi după zi… Prea multe înșelăciuni, prea multe minciuni, prea multe perioade de așteptare și prea multă suferință a oamenilor care au lucrat în jurul meu. 

Totul are o limită, plec de la Dinamo București. Și, deși o fac fără resentimente față de nimeni, sunt obligat să explic ceva: directorul general al Dinamo (n.r. Alex Couto) a îndrăznit să spună într-un interviu că 'clubul nu avea nevoie de spanioli, avea nevoie de profesioniști'. Îmi voi permite să îi spun un lucru: clubul nu are nevoie de nimic, mai degrabă are destule. 

Are o mulțime de manageri obraznici care se gândesc doar să-și ascundă gestionarea necorespunzătoare și minciunile, distrugând cariera și munca oamenilor care și-au demonstrat profesionalismul. 

Nu plec deloc fericit, dar sunt mulțumit că am dat totul zilnic. De asemenea, pentru că am cunoscut un oraș care mi-a depășit cu mult toate așteptările, pentru că am întâlnit oameni care cu siguranță vor continua să mă însoțească pentru tot restul vieții și pentru că a am jucat la un club viu. 

Reclamă

Cât timp vor fi suporterii acolo, Dinamo poate fi din nou un nume mare în Europa. Trebuie doar să îndepărteze balastul, care o ține în urmă. Mulțumesc fanilor, pentru ajutor, pentru încurajare și înțelegere. Pot spune că am jucat pentru cel mai mare club din România. Am jucat la Dinamo, am jucat în Ștefan cel Mare, am jucat pe Arena Națională din București! Mulțumesc, Doar Dinamo București", a trasmis Rene Roman Hinojo pe contul său de Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by René Román (@reneroman1)

Goalkeeperul iberic a stat între buturile lui Dinamo în două partide. A fost titularizat în confruntările cu Sepsi (0-2) și Universitatea Craiova (0-1).

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și