Închide meniul

O nouă plecare de la Dinamo. Mesaj de adio tranșant al spaniolului. "Prea multe înșelăciuni și minciuni!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 decembrie 2020, 10:40

O nouă plecare de la Dinamo. Mesaj de adio tranșant al spaniolului. "Prea multe înșelăciuni și minciuni!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Rene Roman a plecat de la Dinamo

Portarul de 36 de ani i-a anunțat pe fani că a plecat deja de la club. Le-a mulțumit celor din PCH, dar i-a atacat pe conducătorii clubului. Veteranul care a evoluat în peste 200 de meciuri în Liga Adelante l-a luat la țintă pe Alex Couto.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rene Roman: "Dinamo are o mulțime de manageri obraznici. Scăpați de balast!"

Azi s-a încheiat experiența mea din București. A fost scurtă ca și timp, dar foarte lungă și intensă din punct de vedere al experienței. Am ajuns acum trei luni, atras de un proiect ambițios, cu scopul de a juca în competițiile europene, dar totul s-a diluat odată cu trecerea zilelor, cu promisiuni (una după alta) care nu au fost respectate niciodată. Zi după zi… Prea multe înșelăciuni, prea multe minciuni, prea multe perioade de așteptare și prea multă suferință a oamenilor care au lucrat în jurul meu. 

Totul are o limită, plec de la Dinamo București. Și, deși o fac fără resentimente față de nimeni, sunt obligat să explic ceva: directorul general al Dinamo (n.r. Alex Couto) a îndrăznit să spună într-un interviu că 'clubul nu avea nevoie de spanioli, avea nevoie de profesioniști'. Îmi voi permite să îi spun un lucru: clubul nu are nevoie de nimic, mai degrabă are destule. 

Are o mulțime de manageri obraznici care se gândesc doar să-și ascundă gestionarea necorespunzătoare și minciunile, distrugând cariera și munca oamenilor care și-au demonstrat profesionalismul. 

Nu plec deloc fericit, dar sunt mulțumit că am dat totul zilnic. De asemenea, pentru că am cunoscut un oraș care mi-a depășit cu mult toate așteptările, pentru că am întâlnit oameni care cu siguranță vor continua să mă însoțească pentru tot restul vieții și pentru că a am jucat la un club viu. 

Reclamă

Cât timp vor fi suporterii acolo, Dinamo poate fi din nou un nume mare în Europa. Trebuie doar să îndepărteze balastul, care o ține în urmă. Mulțumesc fanilor, pentru ajutor, pentru încurajare și înțelegere. Pot spune că am jucat pentru cel mai mare club din România. Am jucat la Dinamo, am jucat în Ștefan cel Mare, am jucat pe Arena Națională din București! Mulțumesc, Doar Dinamo București", a trasmis Rene Roman Hinojo pe contul său de Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by René Román (@reneroman1)

Goalkeeperul iberic a stat între buturile lui Dinamo în două partide. A fost titularizat în confruntările cu Sepsi (0-2) și Universitatea Craiova (0-1).

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și