Închide meniul

”O partidă la care nu mă așteptam!” Raul Rusescu, sincer după ce FCSB și-a înfruntat ”Vechea Gardă” la Clinceni. Ce a spus atacantul

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 20 octombrie 2020, 5:15

”O partidă la care nu mă așteptam!” Raul Rusescu, sincer după ce FCSB și-a înfruntat ”Vechea Gardă” la Clinceni. Ce a spus atacantul

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Raul Rusescu în duel cu Lucian Cristea

Rusescu și-a petrecut ultima perioadă a carierei în liga a doua din Turcia. El a ales acum să participe la reunirea la Clinceni a celor din vechea gardă a FCSB-ului. Alături de Rusescu, au mai venit Cristi Tănase, Florin Gardoș și Paul Pârvulescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Raul Rusescu: ”Nu mă așteptam să joc cu FCSB”

”Cred că am făcut o partidă bună, cred că am luat două goluri mult prea ușor, puteam să obținem mai mult. Cred că avem o echipă bună, echipa are potențial, cred că putem să obținem mai mult de la formația noastră și am încredere. 

Eu sunt bine, mă antrenez, mă bucur de fotbal. A fost o decizie pe care am fost nevoit să o iau să vin la Clinceni și mă bucur că oamenii au încredere în mine, au așteptări de la mine și mă bucur de lucrul ăsta.

A fost o partidă la care nu mă așteptam să se întâmple în viitor, să joc cu FCSB. Ei au jucat bine, au jucat fotbalul pe care îl așteptam. Sper să crească, au avut o perioadă dificilă și îmi doresc să ajungă acolo unde îi este locul”, a declarat Raul Rusescu la finalul partidei.

FCSB a câștigat meciul în ultimele cinci minute

FCSB s-a chinuit cu Academica Clinceni și a reușit să marcheze cele două goluri pe final de meci prin Dennis Man și Olimpiu Moruțan.

Reclamă

Man a marcat cu un șut puternic sub bară în minutul 86, iar Moruțan și-a spălat păcatele în minutul 89 după ce a ratat o ocazie monumentală în minutul 70.

FCSB este pe locul doi în Liga 1, la egalitate de puncte cu CFR Cluj și la 6 în spatele liderului Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Academica Clinceni - FCSB 0-2
  • Raul Rusescu a debutat pentru gazde

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și