Închide meniul
VIDEO

O sală întreagă, în lacrimi la apariția lui Sven-Goran Eriksson. Moment emoționant cu fostul selecționer, grav bolnav de cancer

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 24 ianuarie 2024, 23:07

O sală întreagă, în lacrimi la apariția lui Sven-Goran Eriksson. Moment emoționant cu fostul selecționer, grav bolnav de cancer

O sală întreagă, în lacrimi la apariția lui Sven-Goran Eriksson

Sven Goran Eriksson. la Gala Sportului din Suedia / Profimedia

O sală întreagă a fost în lacrimi la apariția lui Sven-Goran Eriksson. Fostul mare antrenor, care este bolnav de cancer în stadiu terminal, a fost întâmpinat cum se cuvine la Gala Sportului din Suedia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul selecționer al Angliei, acum în vârstă de 75 de ani, a făcut un anunț terifiant. Acesta a dezvăluit faptul că mai are doar un an de trăit, în cel mai bun caz. Din cauza acestei boli, Eriksson a fost nevoit să se retragă din lumea fotbalului.

O sală întreagă, în lacrimi la apariția lui Sven-Goran Eriksson. Ce s-a întâmplat la Gala Sportului

Sportivii din Suedia au fost recompensați pentru performanțele din anul 2023, în cadrul Galei Sportului, care a fost organizată pe „Friends Arena” din Stockholm. La acest eveniment a fost prezent și Sven-Goran Eriksson, fost mare antrenor și selecționer al Angliei.

La momentul în care a intrat pe scenă, însoțit de partenera sa, Yaniseth Alcides, dar și de fiica Lina, fostul mare tehnician a fost aplaudat momente în șir de spectatori. A fost un moment cu adevărat emoționant, iar întreaga sală a fost în lacrimi.

Sven-Goran Eriksson a mers spre microfon pe cântecul „You’ll Never Walk Alone”, imnul suporterilor celor de la Liverpool. Totodată, fostul mare tehnician menționase faptul că cel mai mare regret al său este că nu i-a antrenat niciodată pe „cormorani”.

Reclamă

În cadrul acestei gale, Sven-Goran a oferit torfeul „Conducătorul anului” și a spus câteva cuvinte, care au fost însoțite de urale și de lacrimi. „Trebuie să lupt cât de mult pot!”, a fost mesajul fostului selecționer al Angliei.

Sven-Goran Eriksson, anunţ terifiant: „Mai am de trăit, în cel mai bun caz, un an!”

Sven-Goran Eriksson a făcut un anunţ terifiant. Suedezul care a fost selecţionerul Angliei între 2001 şi 2006 a anunţat că are cancer în fază terminală şi că verdictul medicilor a fost rezervat.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul selecţioner al Angliei, Sven-Goran Eriksson, a dezvăluit că suferă de cancer în fază terminală. Eriksson, în vârstă de 75 de ani, a declarat la un post de radio suedez că mai are „în cel mai bun caz un an de trăit”, informează skynews.com.

„Toată lumea înţelege că am o boală gravă. Toată lumea bănuieşte că este cancer şi aşa este. Dar trebuie să lupt cât mai mult timp„, a declarat el pentru P1, citat de news.ro.

Întrebat despre această afecţiune, suedezul a spus că mai are de trăit „poate, în cel mai bun caz un an, în cel mai rău caz un pic mai puţin, sau în cel mai bun caz poate chiar mai mult„.

„Nu poţi fi absolut sigur„, a adăugat el. „Este mai bine să nu te gândeşti la asta„.

Eriksson a demisionat anul trecut din funcţia de director sportiv al grupării Karistad Football.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și