Închide meniul

”O săptămână nenorocită!” Sergio Ramos, bornă istorică în meciul cu Barcelona. Ce a spus despre faza penalty-ului

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 24 octombrie 2020, 17:18

”O săptămână nenorocită!” Sergio Ramos, bornă istorică în meciul cu Barcelona. Ce a spus despre faza penalty-ului

profimediaimages

Sergio Ramos în timpul meciului cu Barcelona

Ramos a părut extrem de satisfăcut la finalul meciului, dar a ținut să declare că acea ”criză” despre care s-a vorbit la Real Madrid au fost doar două meciuri. El s-a bucurat de faptul că jucătorii lui Zidane și-au revenit tocmai în duelul cu Barcelona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După golul din El Clasico, Ramos a ajuns la borna de 100 de goluri pentru Real Madrid. De asemenea, fundașul a transformat ultimele 23 de lovituri de la 11 metri pe care le-a executat.

Sergio Ramos: ”Am avut o săptămână nenorocită!”

”Am avut parte de o săptămână nenorocită!  A fost o săptămână pentru a ne regăsi, cu atât mai mult într-un El Clasico. A fost o motivație în plus pentru noi. Am înfruntat-o cu entuziasm. 

Nu puteam să rămânem cu acel șir de meciuri proaste. Se potrivește cu spiritul nostru să revenim și am putut astfel să ignorăm criticile. O victorie în deplasare este întotdeauna bună.

Reclamă

O săptămână de criză la Madrid înseamnă doar două jocuri. Trebuie să ne urmărim obiectivele și să nu ascultăm criticile care încearcă să distrugă energia din cadrul grupului nostru”, a declarat căpitanul celor de la Real Madrid la finalul meciului, conform spaniolilor de la As.

Sergio Ramos, Ronald Koeman, același număr de goluri în El Clasico

Sergio Ramos a obținut un penalty după o intervenție imprudentă a fundașului Clement Lenglet. Jucătorul madrilen a transformat tot el și a ajuns la 5 goluri în duelul cu Barcelona, egalându-l astfel chiar pe antrenorul actual al catalanilor, Ronald Koeman.

”Sunt unii care fac marcaj la mine, dar depășesc limita! A fost penalty clar. Pentru mine, faza este foarte clară, iar VAR mi-a dat dreptate. 

Reclamă 4 / 0/3

În ceea ce privește jocul, am fost mai buni ca ei, mai ales în a doua repriză. Ei suferă atunci când nu le dăm mingea”, a explicat Ramos.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și