Închide meniul

Obiectivul lui Edi Iordănescu la FCSB. „Am venit pentru titlu, nu pentru locurile 2 şi 3!” Momentul în care a fost sensibilizat de Gigi Becali

Reclamă

Publicat: 19 august 2021, 15:58 / Actualizat: 22 martie 2023, 17:55

Obiectivul lui Edi Iordănescu la FCSB. „Am venit pentru titlu, nu pentru locurile 2 şi 3! Momentul în care a fost sensibilizat de Gigi Becali

Obiectivul lui Edi Iordănescu la FCSB

Hepta

Obiectivul lui Edi Iordănescu la FCSB. Edi Iordănescu a declarat că are drept obiectiv câştigarea titlului cu FCSB. El a precizat că Gigi Becali l-a sensibilizat cu declaraţiile făcute la tv în care spunea că va semna orice contract îşi doreşte el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Obiectivul lui Edi Iordănescu la FCSB. „Am venit pentru titlu, nu pentru locurile 2 şi 3!”

„Înțelegerea a fost că obiectivul este titlul. Dar deja mă uit în sus, va trebui să recuperez o anumită distanță. M-am așezat la o partidă de șah unde sunt în dezavantaj. Dar am venit pentru titlu, nu pentru locul 2 și 3. Am simțit ce înseamnă titlu și mai vreau. Tragem linie dacă nu se întâmplă acest lucru, iar apoi vedem.

(n.r. Gigi Becali) Mi-a spus că o să accepte orice pun în contract și că fără să verifice va spune ‘da’. Contractul a plecat spre club și m-a convins când l-am văzut la TV că spune că o să accepte orice. M-a sensibilizat extrem de tare și a fost factorul decisiv care m-a determinat să ajung aici.

Patronul are dreptul și libertatea să comenteze ce-și dorește. E adevărat că i-am solicitat niște lucruri, i-am cerut să fie temperat, chiar dacă e nervos în unele momente. Dacă are nemulțumiri, să le îndrepte către mine”, a declarat Edi Iordănescu în prima sa conferinţă de presă la FCSB.

Ce salariu va avea Edi Iordănescu la FCSB

Noul antrenor al lui FCSB a semnat un contract valabil până la finalul sezonului şi va avea un salariu lunar de 15.000 de euro. El va încasa o primă de 100.000 de euro dacă o va face pe FCSB campioană pentru prima dată după o pauză de 7 ani! Tehnicianul în vârstă de 43 de ani va debuta luni, pe 23 august, în meciul cu Sepsi, de la 21:30.

Reclamă

Tot astăzi, Edi Iordănescu a dezvăluit că a mers la negocierile cu Gigi Becali convins că nu vor ajunge la un acord.

„Recunosc şi sper să nu se supere pe mine, atunci când mi-a cerut să ne întâlnim mi-a spus ‘chiar dacă nu-ţi doreşti să vii, vino să vorbim. Am mers cu convingerea nu 99%, ci 100% că nu vom colabora, aşa cum a fost şi în trecut”, a declarat Edi Iordănescu.

El a precizat că printre solicitările făcute lui Gigi Becali a fost şi revenirea lui Mihai Stoica, cel cu care a avut mai multe schimburi dure de replici, pe banca tehnică a lui FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

„Suntem suficient de maturi și inteligenți pentru a realiza că doar împreună putem reuși lucruri importante pentru club. O solicitare de-a mea a fost ca MM să fie din nou pe bancă. E nevoie pentru mine, pentru jucători, pentru toată lumea. Mi-a spus că e dispus să vină înapoi pe bancă. Începând de ieri, MM e prezent din nou aici, trup și suflet și activ”, a mai spus Edi Iordănescu.

Recomandări
  • Edi Iordănescu a semnat până la finalul sezonului cu FCSB
  • Ce obiectiv şi-a propus noul antrenor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 4-1. Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte Vezi toate știrile
Citește și