Închide meniul

Octavian Popescu, copleșit de emoții după o nouă partidă foarte bună la FCSB! ”Am ajuns la cea mai bună echipă din România”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 5 decembrie 2020, 20:51

Octavian Popescu, copleșit de emoții după o nouă partidă foarte bună la FCSB! ”Am ajuns la cea mai bună echipă din România”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Octavian Popescu a fost foarte emoționat la finalul meciului dintre FCSB și UTA

FCSB s-a chinuit 75 de minute pentru a desface apărarea arădenilor. Octavian Popescu a avut o execuție superbă prin care i-a suflat mingea unui adversar și a primit un fault în careu, transformat de Dennis Man pentru a deschide scorul. La final, tânărul Popescu a părut extrem de emoționat să se afle în centrul atenției.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu: ”Mă folosesc mult de faptul că sunt foarte tehnic”

Sub influența emoțiilor, Octavian Popescu nu a avut foarte multe cuvinte de spus despre succesul de care se bucură în ultima perioadă la FCSB.

”Mă folosesc mult de faptul că sunt foarte tehnic. Nu mi-am imaginat niciodată că o să ajung la cea mai bună echipă din România. Grupul este unit, m-a ajutat foarte mult. Cu Dennis (n.r. Man) sunt cel mai apropiat”, a recunoscut jucătorul roș-albaștrilor.

Întrebat despre laudele care i se aduc din lumea fotbalului românesc, Octavian Popescu a încercat să rămână modest.

”Vă dați seama că mă simt foarte bine când sunt comparat cu jucători mari și le mulțumesc foarte mult și o să încerc să o țin tot așa. Eu singur încerc să mă țin cu picioarele pe pământ”, a mărturisit Popescu.

Reclamă

FCSB, a zecea victorie din Liga 1

FCSB nu a avut un meci ușor cu UTA, formația bucureșteană trebuind să lucreze mult pentru a desface apărarea arădenilor. Octavian Popescu a avut o sclipire de geniu în minutul 75 și a obținut al doilea penalty în două etape consecutive, iar Dennis Man a înscris de la punctul cu var împotriva fostei sale echipe. Atacantul nu a sărbătorit reușita.

Florinel Coman a înscris golul cu numărul doi în minutul 89 printr-o execuție foarte frumoasă, iar Darius Olaru a închis tabela în minutele de prelungiri.

FCSB se detașează în fruntea clasamentului Ligii 1, la 5 puncte de Universitatea Craiova și la 9 puncte de CFR Cluj. a

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și