Închide meniul

Octavian Popescu poate prinde transferul vieţii! A fost propus la Juventus de un fost antrenor al lui Napoli: "Pare un nou Rivera! Ar fi o afacere bună!"

Antena Sport Publicat: 25 februarie 2021, 20:39

Octavian Popescu poate prinde transferul vieţii! A fost propus la Juventus de un fost antrenor al lui Napoli: "Pare un nou Rivera! Ar fi o afacere bună!"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Octavian Popescu, noua senzaţie din fotbalul românesc

  • Octavian Popescu, propus la Juventus
  • Cuvinte mari spuse de un fost antrenor de la Napoli

Gianni Di Marzio (81 de ani), fost antrenor la Napoli şi tatăl celebrului jurnalist Gianluca Di Marzio, a fost cucerit de "perla" lui Gigi Becali. Di Marzio îl compară pe Octavian Popescu cu celebrul Gianni Rivera, un fost mare mijlocaş al celor de la AC Milan. Fostul tehnician îl propune pe Octavian Popescu la Juventus. În cariera sa, Gianni Di Marzio le-a antrenat în Serie A pe Catanzaro, Napoli și Catania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"În final, revelația momentului e Octavian Popescu, un mijlocaș român născut în anul 2002, care pare un nou Rivera. Are un fizic bun și cred că ar fi o afacere foarte bună pentru cluburile din Italia, mai ales pentru Juventus", a spus Gianni Di Marzio în cadrul emisiunii "Maracana", de la Tuttomercatoweb

Gigi Becali, cuvinte uriaşe despre Octavian Popescu

Gigi Becali este şi el fanul lui Octavian Popescu. Patronul FCSB a avut numai cuvinte de laudă la adresa "perlei" sale pe care visează să o vândă cu zeci de milioane de euro. 

Reclamă

"M-a întrebat Mihai: 'Dacă primești ofertă…?'. Îl dau de la 20 (n.r. milioane de euro) în sus, dar fără 20% procent nu pleacă. La Man, mai am 5%. Singurul jucător care nu va pleca fără 20% e Tavi Popescu.

El va ajunge la 500 de milioane, o să iau și eu 100 de milioane. E mai tare decât Mbappe! Are viteză, îl are și pe Mbappe și pe Neymar la un loc", spunea Gigi Becali despre Octavian Popescu. 

Reclamă

Cum se descrie Octavian Popescu: "Perseverent, muncitor şi un foarte bun dribleur"

"Neymar (n.r. fotbalistul favorit)! Îmi place stitlul lui, cum driblează, cum pasează. Înaintea meciurilor ascult muzică şi câteodată mă uit la videoclipuri cu Neymar pe Youtube", a spus Octavian Popescu.

El spune că ar fi bucuros să ajungă la echipa naţională, dar crede că mai are de muncit. "Sper să îmi fac treaba cât mai bine şi să vedem, aşteptăm şi convocarea", a mai spus Popescu, cel care se descrie fără modestie: "Perseverent, muncitor şi un foarte bun dribleur".

Noul star al lui FCSB visează să ajungă în La Liga. "Mi se pare mie campionatul mai pe tehnică, mai uşor", a mai spus Octavian Popescu într-un interviu publicat pe pagina de Facebook a FCSB şi realizat de Betano.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”