Închide meniul

Octavian Popescu, schimbare de look înainte de PAOK – FCSB! Imaginea postată înaintea deplasării alături de Gigi Becali

Viviana Moraru Publicat: 1 octombrie 2024, 20:19

Reclamă
Octavian Popescu, schimbare de look înainte de PAOK – FCSB! Imaginea postată înaintea deplasării alături de Gigi Becali

Octavian Popescu, schimbare de look înainte de PAOK - FCSB

Octavian Popescu şi-a făcut o schimbare de look, chiar înaintea confruntării dintre PAOK şi FCSB, din grupa de Europa League. Decarul roş-albaştrilor s-a vopsit şi a postat o fotografie pe contul său de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se va deplasa la Salonic, pentru duelul cu PAOK, din etapa a doua a grupei de Europa League. Partida se va disputa joi, de la ora 22:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Octavian Popescu, schimbare de look înainte de PAOK – FCSB

Octavian Popescu îl va surprinde pe Gigi Becali, după ce şi-a vopsit părul. Decarul roş-albaştrilor nu a făcut acest lucru pentru prima dată. El şi-a schimbat culoarea părului şi după ce a cucerit titlul alături de FCSB, la finalul sezonului trecut.

Schimbare de look pentru Octavian Popescu
Schimbare de look pentru Octavian Popescu/ Instagram

Gigi Becali va face deplasarea la Salonic alături de jucătorii şi staff-ul FCSB-ului. Patronul campioanei va asista la meciul roş-albaştrilor, iar înainte de partidă va merge la mănăstiri.

Gigi Becali a oferit declaraţii despre Octavian Popescu, chiar înaintea deplasării la Salonic. Patronul campioanei a mărturisit că va purta o discuţie cu jucătorul său, în avion.

Reclamă
Reclamă

„Talentul lui nu i-l ia nimeni. Mai trebuie să înțeleagă… Acum o să-i zic eu, pentru că merg cu echipa și nu mă mai duc la Athos. O să vorbesc cu el și o să-i explic că talentul lui puțini îl au. Numai că îi trebuie putere, bărbăție, război.

O să îi zic: ‘Bă, gândește-te când intri pe teren că intri pe război. Adică tu sau ăla. Dacă stai așa, trichi-trichi, hai că gâdilăm mingea puțin.

Nu merge cu gâdilatul mingea. Ai văzut la David Miculescu? Ăla n-are treabă. Vine la război, se bate omul, face război”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Reclamă

Octavian Popescu a fost titular în ultimul meci al FCSB-ului, cu Sepsi. Mijlocaşul a fost schimbat la pauză, în locul său fiind trimis în teren Alexandru Musi.

În total, în acest sezon, Octavian Popescu a bifat nouă partide la FCSB, în toate competiţiile. Mijlocaşul nu a reuşit însă să marcheze niciun gol.

Gigi Becali merge la PAOK – FCSB

Gigi Becali a anunţat că merge la PAOK – FCSB, al doilea meci al campioanei României din grupele Europa League.

„(n.r. Mergeți la Salonic?). Păi cum să nu merg la Salonic, la Sfântul Dimitrie. Păi nu am promis așa? La Salonic merg cu trei zile înainte, mă duc pe Athos, sus, cu măgarii. Face acolo Liturghie, la Panaghia, după aceea venim jos la Sfântul Dimitrie.

Vedem cu cine ține Sfântul Dimitrie. Cu mine sau cu Răzvan? Sunt mai puternici, dacă noi îi batem…”, a anunţat Gigi Becali la Palat.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:55

LIVE SCOREArsenal – PSG şi Leverkusen – AC Milan se joacă ACUM! Dueluri „de foc” în Champions League

21:51

Suspendarea lui Bruno Fernandes a fost anulată! Federaţia Engleză de Fotbal a decis că portughezul a fost eliminat eronat

21:13

LIVE VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Florinel Coman, titular

21:09

Gigi Becali, criticat de un fost preşedinte al Rapidului pentru cum o conduce pe FCSB: „Nu are expertiză”

20:04

Adrian Mititelu, replică dură pentru Răzvan Burleanu: „Eşti un impostor, stai ilegal în Federaţie. Săvârşeşti infracţiuni zilnic”

19:19

Kosovo, sancţionată de UEFA după incidentele de la meciul cu România! Ce pedeapsă a primit adversara „tricolorilor”

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult” 5 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și