Închide meniul

Octavian Şovre, în pericol pentru un autograf cerut lui Erling Haaland. "Riscă să fie suspendat". Decizia pregătită de UEFA din cauza arbitrului român

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 aprilie 2021, 10:45 / Actualizat: 24 mai 2022, 23:16

Octavian Şovre, în pericol pentru un autograf cerut lui Erling Haaland. "Riscă să fie suspendat". Decizia pregătită de UEFA din cauza arbitrului român

captură BT Sport

Octavian Şovre ar putea fi suspendat de UEFA pentru autograful cerut lui Erling Haaland

„Oficialul care i-a cerut un autograf lui Erling Haaland riscă să fie suspendat”, au titrat jurnaliştii de la The Times. Mai mult, aceştia consideră că forul european va transmite noi recomandări arbitrilor pentru ca asemenea episoade să nu se mai repete.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Şovre ar putea fi suspendat pentru că a cerut autograf lui Erling Haaland

„UEFA este pregătită să-şi consolideze indicaţiile oferite arbitrilor. Aceştia nu ar trebui să ceară autografe jucătorilor şi tricouri semnate cluburilor, după ce un oficial de meci din România a fost filmat în timp ce îi cere să semneze un cartonaş galben după înfrângerea lui Borussia Dortmund contra lui Manchester City.

Octavian Şovre este probabil să suporte consecinţe pentru abordarea sa asupra lui Haaland, în sensul viitoarelor delegări făcute de UEFA”, au mai scris jurnaliştii britanici, care subliniază că arbitrilor le este permis să accpete mici cadouri, precum tricouri sau fanioane, dar nu să le ceară.

De asemenea, The Times atrage atenţia că Şovre s-a aflat în atenţia UEFA şi pentru scandalul rasist de la PSG-Başakşehir, când asistenul român a pronunţat cuvântul „negru” în timp ce se referea la Pierre Webo, secundul echipei turce.

Octavian Şovre: „Lionel Messi mi-a semnat 9 cartonaşe, nu unul”

Şovre a declarat deja că se teme să nu fie sancţionat, dar se referea la declaraţiile oferite în presa internaţională, lucru interzis fără acceptul UEFA.

Reclamă

Arbitrul asistent din România a spus că a obţinut peste 250 de semnături de la sportivi celebri. El a precizat că în acest mod ajută asociaţia S.O.S. Autism Bihor.

„O situație aparte este cea a lui Lionel Messi. Cu el am dialogat mai mult pe această temă. M-a ascultat și atunci când a aflat despre ce este vorba, mi-a semnat 9 cartonașe, nu unul. Vă dați seama că nu i-aș fi cerut așa ceva, dar el a fost impresionat atunci când i-am spus despre oamenii care vor beneficia de pe urma acestor semnături”, a spus Şovre pentru playsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și