Închide meniul
NEWS ALERT

Ofertă de ultimă oră pentru Marius Şumudică! Unde poate ajunge după ce a fost umilit de Neluţu Varga şi dat afară de CFR Cluj

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 august 2021, 10:14

Ofertă de ultimă oră pentru Marius Şumudică! Unde poate ajunge după ce a fost umilit de Neluţu Varga şi dat afară de CFR Cluj

Ofertă de ultimă oră pentru Marius Şumudică

Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

  • Marius Şumudică a fost demis de la CFR Cluj
  • Ce echipă îl doreşte pe antrenorul român

La o zi după ce şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj, Marius Şumudică a aflat că ar putea să se întoarcă în Turcia. Ar putea să o preia pe Adana Demirspor, echipă care este fără victorie în primele trei etape din campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ofertă de ultimă oră pentru Marius Şumudică

Potrivit jurnaliştilor de la timeturk.com, Marius Şumudică a intrat în vederile başkanului de la Demirspor de îndată ce a rămas liber de contract. „S-ar putea aşeza la masa negocierilor cu experimentatul antrenor„, anunţă sursa citată.

Situaţia este încinsă la Demirspor, iar antrenorul lui Demirspor este pe picior de plecare după ce a intrat în conflict cu noul star al echipei, Mario Balotelli. Italianul a făcut haos pe bancă după ce a fost schimbat în minutul 57 al meciului cu Ezeh.

Reclamă

Nemulţumit de faptul că a părăsit terenul, atacantul de 31 de ani a lovit cu pumnul un coechipier şi a aruncat cu tot ce i-a căzut în mână.

Reclamă

El mereu reacționează, e în regulă. O să vedem ce a spus și ce nu a spus. După fiecare meci, noi evaluăm ceea ce am văzut pe teren, că e bine sau că e rău. Această echipă are nevoie de fiecare jucător„, a declarat antrenorul Samet Aybaba, care şi-a pus în cap şi conducătorii clubului.

Kayserispor, Gaziantep și Rizespor sunt echipele din Turcia pe care le-a mai antrenat Marius Şumudică

Marius Şumudică a plecat de la CFR Cluj

Şumudică a fost demis de la campioana României după ce a ratat calificarea în grupele Europa League. CFR are maximum de puncte în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Conducerea clubului CFR 1907 Cluj și antrenorul Marius Șumudică au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului. Deși echipa se află pe primul loc în campionat, ambițiile conducerii privind parcursul european din acest sezon erau altele. În acest sens, pentru binele clubului, cele două părți implicate au decis, de comun acord, să înceteze colaborarea. Îi mulțumim tehnicianului pentru munca depusă la clubul nostru și îi dorim multă baftă mai departe în carieră!„, a transmis CFR Cluj.

Vestea a venit la o zi după ce Marius Şumudică nu a fost lăsat să intre pe stadionul lui CFR Cluj pentru a susţine antrenamentul. Tehnicianul a fost şocat de comportamentul oamenilor lui Neluţu Varga.

Ce să vorbesc? Vorbiţi cu jucătorii, că sunt mai importanţi. Am venit la program, am vrut să respect programul. Echipa s-a prezentat. Sunt aici toţi jucătorii. Nu am fost lăsaţi să intrăm să ne antrenăm. Mai departe, am afişat pe grup programul de mâine. Dumneavoastră trebuie să trageţi concluziile.

Eu sunt angajat care a venit să îşi exercite dreptul la muncă. Eu am un contract în vigoare şi, deocamdată, sunt antrenorul lui CFR Cluj. Mai departe, vom vedea ce se va întâmpla.

Nu am crezut în viaţa mea că mi se poate întâmpla aşa ceva în România. Am ţinut şedinţa tehnică în garaj. Am venit să îmi fac meseria. Am venit cu o oră şi jumătate înainte”, a spus Şumudică.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15
apr.
23:55
Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!”
15
apr.
23:29
Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor!
15
apr.
23:17
Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!”
15
apr.
23:16
Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”!
15
apr.
22:52
Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni
15
apr.
22:43
Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti
15
apr.
22:21
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis
15
apr.
22:20
FotoRapid – Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei! Fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi
15
apr.
21:44
„Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid
15
apr.
21:19
FotoFanii Rapidului, reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen! Mesaje dure de protest
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători
Liga 1 • 15 apr., 21:44
„Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj - FCSB 0-1
Liga 1 • 15 apr., 18:38
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!”
"Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?" Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu
Liga 1 • 15 apr., 18:06
„Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?” Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu! „Briliantul” şi-a decis viitorul
Neluţu Varga, euforic după ce l-a convins pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj
Liga 1 • 15 apr., 16:32
„Se întoarce acasă!” Neluţu Varga, euforic după ce l-a convins pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj! Ce obiective i-a fixat
Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB
Liga 1 • 15 apr., 13:27
„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB