Închide meniul

Ofertă de ultimă oră primită de Bogdan Stancu. FCSB riscă să rateze un nou transfer! Echipa care îi încurcă planurile lui Gigi Becali

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 iunie 2021, 13:05

Ofertă de ultimă oră primită de Bogdan Stancu. FCSB riscă să rateze un nou transfer! Echipa care îi încurcă planurile lui Gigi Becali

Bogdan Stancu a fost pe stadion la FC Argeș - FCSB

Hepta

Gruparea care tocmai a promovat în liga secundă îl poate întoarce pe Bogdan Stancu din drumul spre revenirea în tricoul roş-albaştrilor. Românul este dorit de başkanul echipei şi se mai aşteaptă doar acceptul antrenorului pentru a se demara negocierile finale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ofertă de ultimă oră primită de Bogdan Stancu. „Motanul”, dorit de Kocaelispor

Dacă tehnicianul Mustafa Reşit Akcay va da răspuns pozitiv comitetului care se ocupă de transferuri, vor începe demersurile pentru transferul fotbalistului„, anunţă turcii de la ozgurkocaeli.com.

Ofertă de ultimă oră primită de Bogdan Stancu. Atacantul care joacă din 2011 în Turcia este la mare căutare. Becali susține că nu-l va aștepta să se hotărască el. Stancu a mai evoluat pentru roș-albaștri între 2008 și 2011.

Stancu îmi dă răspunsul pe 15, eu nu stau după el. Nu stau eu până pe 15 după el”, a declarat, luni, Gigi Becali pentru AS.ro.

„Motanului” i-a expirat contractul cu Genclerbirligi. În ultimul sezon, atacantul a marcat 7 goluri în eşalonul secund din Turcia, reuşind să ofere şi 3 pase decisive. În vârstă de 33 de ani, Bogdan Stancu este cotat la 450.000 de euro de Transfermarkt. Stancu a mai jucat în tricoul roş-albaştrilor între 2008 şi 2011.

Reclamă

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 Vezi toate știrile
Citește și