Închide meniul

Ofertă fabuloasă pentru Gică Hagi. I s-a propus un salariu uriaș, vilă pe plajă și avion privat. Ce răspuns a dat Regele

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 ianuarie 2021, 8:22

Reclamă
Ofertă fabuloasă pentru Gică Hagi. I s-a propus un salariu uriaș, vilă pe plajă și avion privat. Ce răspuns a dat Regele

Profimediaimages

Gică Hagi nu și-a dorit o revenire în Turcia

Ahmet Agaoglu a fost dispus să îi ofere lui Hagi un salariu anual de 1.5 milioane de euro. La această sumă se adunau și bonusurile de performanță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a refuzat oferta lui Trabzonspor

"După ce Eddie Newton a plecat, lui Hagi i s-a propus și un buget uriaș de transferuri uriaș, o vilă pe plajă și un avion privat. Totuși, a refuzat oferta pentru că aștepta să fie chemat la naționala României", au transmis jurnaliștii turci.

Conducătorii lui Trabzonspor au dorit să îl aducă pe Gică Hagi la începutul lunii noiembrie. Refuzul i-a luat prin surprindere și au ajuns astfel să îl numească pe Abdullah Avci, antrenorul care plecase de la Beșiktaș.

Hagi ar fi putut fi adversarul lui Marius Șumudică, dar și al lui Dan Petrescu. "Bursucul" tocmai s-a înțeles pentru a o prelua pe ultima clasată din Turcia, Kayserispor.

Reclamă
Reclamă

Marius Şumudică: "Dacă eram în locul lui Dan Petrescu, nu veneam la Kayserispor"

"Din câte ştiu eu nu mai sunt singurul antrenor român de aici. Din ce informaţii am, vorbind cu başkanul de la Kayseri. Nu l-am recomandat, m-au întrebat. Ei au vrut să mă ia pe mine, mi-au făcut o ofertă incredibilă. Ofertă extraordinar de mare pentru Turcia.

Totuşi, există respect între cluburi… şi eu am spus că respect politicos. Acum 2 zile m-au sunat să mă întrebe. Nu puteam să vorbesc rău despre Petrescu. Un salariu mediu spre bun acolo este de 600.000 de euro. Până la vară este antrenor, dar dacă retrogradează nu poate antrena în liga secundă.

E şi o provocare pentru el, nu o fi avut alte oferte. În momentul de faţă, dacă eu eram Petrescu, nu veneam la ultima clasată. Nu! Dar eu îi doresc baftă. Chiar am vorbit frumos de el şi sper din suflet să facă rezultate. Îi va fi foarte dificil pentru că nu cunoaşte campionatul, nu e uşor. Ei joacă peste 2 zile, joacă sâmbătă, apoi cu mine peste 10 zile", a declarat Marius Şumudică la Digi Sport. 
 

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:13 30 aug.

„Nu avem timp de petreceri” Darius Olaru, avertisment pentru colegii lui după ce i-a dus în grupa Europa League: „Nu stăm bine”

0:10 30 aug.

Gigi Becali a dezvăluit ce primă de senzaţie va încasa Elias Charalambous la FCSB: „Atât ia ăla de nota 4!”

23:55

Fanii lui LASK Linz, mesaj uluitor despre „războiul” dintre FCSB şi CSA Steaua! Bannerul incredibil afişat de austrieci

23:49

FCSB şi-a aflat posibilii adversari din grupa Europa League! Manchester United şi FC Porto, pe lista stelară. Cum arată urnele

23:46

Gigi Becali a anunţat noi transferuri la FCSB după calificarea în grupa Europa League! Ce a spus de vânzarea lui Darius Olaru!

23:38

„Mi-a dat Hristos ce mi-am dorit!” Gigi Becali, discurs războinic după calificarea FCSB-ului în grupa Europa League

1 FCSB – LASK Linz 1-0. Olaru, gol FA-BU-LOS. Campioana României s-a calificat în grupa Europa League 2 FotoDenis Alibec radiază de fericire în braţele iubitei! Gest tandru al starului din România pentru fosta gimnastă Anca Surdu 3 Tragerea la sorţi UEFA Champions League. Bayern, confruntări cu PSG şi Barcelona. Real Madrid – Dortmund! Programul complet 4 Pafos – CFR Cluj 3-0! Ardelenii, eliminaţi din Conference League după un retur de coşmar! Umilinţă pentru Dan Petrescu 5 Foto„Rebela tenisului românesc” a luat o decizie surprinzătoare şi şi-a atras numeroase critici: „Echipa de suflet nu se trădează” 6 Cristiano Ronaldo a dezvăluit următorul mare obiectiv al carierei: „Îi respect pe toţi, dar eu am dovezi”
Citește și