Închide meniul
UPDATE

Dario Bonetti a semnat cu Dinamo! „Cunoaşte spiritul acestui club!” Italianul a condus primul antrenament

Publicat: 14 iulie 2021, 12:15 / Actualizat: 26 martie 2023, 18:01

Reclamă
Dario Bonetti a semnat cu Dinamo! „Cunoaşte spiritul acestui club! Italianul a condus primul antrenament

Dario Bonetti a semnat cu Dinamo

Hepta

Dario Bonetti a semnat cu Dinamo! Update 12.45: Dario Bonetti a condus primul antrenament din noul său mandat la Dinamo, unul în care a rămas deja fără mai mulţi jucători de bază. Lui Puljic, Fabbrini şi Nemec le-a fost reziliat contractul unilateral, iar Achim a plec de comun acord şi a semnat cu FC U Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştirea iniţială

Dario Bonetti este, în mod oficial, noul antrenor al lui Dinamo. Iuliu Mureşan a confirmat acordul.

Dario Bonetti a semnat cu Dinamo

„Aveam un acord verbal, de astăzi putem anunţa oficial că am semnat cu Dario Bonetti un contract pentru sezonul competiţional 2021-2022, cu drept de prelungire pentru încă un an. Mă bucur că a acceptat să preia echipa în acest moment de reorganizare a clubului. Dario Bonetti este un antrenor foarte iubit de suporteri, cunoaşte spiritul acestui club şi sunt încrezător că va avea din nou rezultate importante la Dinamo”, a declarat directorul executiv al clubului, citat de news.ro.

Reclamă
Reclamă

41 de meciuri a adunat Dario Bonetti pe banca dinamoviştilor, în precedentele două mandate, în toate competiţiile (Liga 1, Cupa României şi Europa League): 10 în perioada iunie-octombrie 2009 şi 31 în anul 2012, între lunile aprilie şi noiembrie. 2 trofee a câştigat Dinamo Bucureşti cu Dario Bonetti la conducerea tehnică a echipei, Cupa României şi Supercupa României, ambele în 2012.

2009 este anul în care Dinamo, pregătită de Dario Bonetti, a reuşit „Minunea de la Liberec” şi s-a calificat în grupele Ligii Europa, aceasta fiind şi ultima performanţă notabilă în cupele europene.

Dario Bonetti a jucat pentru Brescia, Sampdoria, AS Roma, AC Milan, Verona, Juventus şi Spal, având o carieră impresionantă în fotbalul italian. Cu Juventus a câştigat Cupa UEFA în 1990. Sestreze, Dundee FC, Potenza, Sopron, Gallipoli, Juve Stabia, prima reprezentativă a Zambiei, ASA Tg. Mureş şi Dinamo Bucureşti sunt echipele pregătite de Dario Bonetti în cariera de antrenor.

Reclamă

Dario Bonetti va debuta în noul mandat pe 19 iulie, în prima etapă din Liga 1, pe terenul lui FC Voluntari, de la 20:30.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:39

Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”

14:00

VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Sporting a dat recital! Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

13:51

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele probabile

13:00

VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY

13:00

Simona Halep revine pe teren! Fostul număr 1 mondial a făcut anunțul: „Mai devreme decât mă așteptam”

12:40

WADA a făcut apel și cere suspendarea lui Jannik Sinner! Cât riscă să stea departe de teren numărul 1 mondial

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și