Închide meniul

OFICIAL | Finala Champions League 2021 va avea loc la Porto. Decizia de ultimă oră anunţată de UEFA. Câţi fani vor fi în tribune

Antena Sport Publicat: 13 mai 2021, 10:58 / Actualizat: 20 martie 2023, 18:37

OFICIAL | Finala Champions League 2021 va avea loc la Porto. Decizia de ultimă oră anunţată de UEFA. Câţi fani vor fi în tribune

profimediaimages

Finala Champions League dintre Manchester City şi Chelsea va avea loc la Porto

  • Finala Champions League mutată la Porto
  • Meciul va avea loc între Chelsea şi Manchester City

Finala Champions League 2021, dintre Chelsea şi Manchester City, va avea loc la Porto, fiind mutată oficial de la Istanbul. Fiecare echipă va avea câte 6.000 de fani în tribune. Turcia a primit în compensaţie Supercupa Europei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UEFA a anunţat oficial că a schimbat pentru al doilea an la rând oraşul gazdă al finalei Champions League.

Finala Champions League 2021 dintre Chelsea şi Manchester City va avea loc la Porto

Din cauza pandemiei, Turcia a rămas fără şansa de a găzdui meciul dintre Chelsea şi Manchester City, de pe 29 mai.

Reclamă

Britanicii au făcut presiuni pentru ca finala să aibă loc la Londra, pe Wembley, sau la Birmingham, pe Villa Park. UEFA a ales însă stadionul „Dragao” al lui FC Porto. Anul trecut, Lisabona a găzduit meciurile care au decis trofeul.

Din Turcia, fanii englezi ar fi fost nevoiţi să intre carantină la revenirea în ţară. „A lipsi suporterii de şansa de a vedea meciul nu a fost o opţiune şi sunt încântat că acest compromis a fost găsit”, a declarat preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin.

Reclamă

În compensaţie, Istanbul va găzdui Supercupa Europei, pe 11 august, se mai arată pe site-ul forului european. UEFA speră ca situaţia din Turcia să se stabilizeze până atunci.

Mateu Lahoz va arbitra finala Champions League 2021

Finala sută la sută englezească din sezonul 2020-2021 al Champions League va fi arbitrată de spaniolul Antonio Miguel Mateu Lahoz.

Reclamă 4 / 0/3

Lahoz, în vârstă de 44 de ani, va fi ajutat de conaţionaii săi Pau Cebrián Devis şi Roberto Díaz Pérez del Palomar. Rezervă va fi Carlos del Cerro Grande.

Chelsea a ajuns în ultimul act după ce a trecut cu 3-1 la general de Real Madrid, în semifinale. De cealaltă parte, City i-a administrat un neverosimil 4-1 lui PSG.

Pentru Chelsea, este a treia finală de UCL din istoria clubului. Londonezii au pierdut cu Manchester United în 2008, dar au învins-o pe Bayern în 2012. City n-a mai niciodată în ultimul act până acum.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Marius Şumudică a anunţat ce va face, după ce a fost demis de la Gaziantep
Fotbal • 6 mart., 21:35
Marius Şumudică a anunţat ce va face, după ce a fost demis de la Gaziantep: „Vreau să mă duc la Porto!”
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 4 martie
Antena Sport Update • 4 mart., 17:17
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 4 martie 2024
A murit Artur Jorge, antrenorul uriaş care a câştigat Cupa Campionilor cu Porto
Extra • 22 feb., 14:07
A murit Artur Jorge, antrenorul uriaş care a câştigat Cupa Campionilor cu Porto
Cristina Neagu a atins o bornă fabuloasă în Champions League!
Handbal • 18 feb., 17:01
Cristina Neagu a atins o bornă fabuloasă în Champions League! CSM Bucureşti a ratat însă calificarea directă în sferturile Ligii
Veste uriaşă pentru Horaţiu Moldovan, la Atletico Madrid
La Liga • 4 feb., 10:08
Veste bună pentru Horaţiu Moldovan! Ce decizie a luat Atletico Madrid, înaintea meciurilor de Champions League