Închide meniul

OFICIAL | Gustavo s-a despărţit de Universitatea Craiova. Pierdere importantă pentru Laszlo Balint, înaintea derby-ului cu Rapid

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 30 iulie 2022, 19:48

OFICIAL | Gustavo s-a despărţit de Universitatea Craiova. Pierdere importantă pentru Laszlo Balint, înaintea derby-ului cu Rapid

Gustavo

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gustavo s-a despărţit de Universitatea Craiova. Laszlo Balint a pierdut un jucător important, înainte de derby-ul cu Rapid, din etapa a treia de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gustavo s-a transferat la Tractor FC, echipă din Iran. A fost al doilea transfer al mijlocaşului de la Universitatea Craiova, în 2018 plecând la Liaoning.

Gustavo s-a despărţit de Universitatea Craiova. Pierdere importantă pentru Laszlo Balint

Gustavo a bifat toate cele patru meciuri ale Universităţii Craiova, în debutul actualului sezon. Mijlocaşul a marcat o dublă în prima rundă, contra celor de la Sepsi. În dubla din turul secund preliminar din Conference League, mijlocaşul a fost titular în ambele manşe.

„Mulțumim, Gustavo Di Mauro Vagenin!

Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că brazilianul Gustavo a fost transferat la formația Tractor FC din Iran. Îi mulțumim lui Gusti pentru modul în care a apărat blazonul Științei și îi dorim mult succes în continuare!”, a fost mesajul transmis de ci de la Universitatea Craiova, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă

Gustavo va evolua pentru Tractor FC, formaţia din Iran. În schimbul său, Universitatea Craiova va încasa 200.000 de euro, conform prosport.ro.

În 2018, mijlocaşul brazilian a mai fost vândut de olteni, la Liaoning. Atunci, trupa patronată de Mihai Rotaru încasa 850.000 de euro. În sezonul trecut, Gustavo a bifat 44 de partide pentru Universitatea craiova, marcând 12 goluri, şi oferind 7 pase decisive.

Reacţia lui Laszlo Balint, după plecarea lui Gustavo

Laszlo Balint consideră o pierdere importantă plecarea lui Gustavo. Antrenorul oltenilor declară că îl poate utiliza însă pe Sergiu Hanca, transfeart în această vară.

Reclamă 4 / 0/3

„Din punct de vedere medical, nu sunt probleme majore. Plecarea lui Gustavo ne lasă un pic descoperiți. Rivaldinho nu va fi disponibil din punctul de vedere al documentelor. Din fericire, Sergiu Hanca are situația rezolvată. Avem și cei doi suspendați, deci avem anumite probleme din punct de vedere numeric.

Gustavo este o pierdere. E un jucător de calitate, care a contribuit chiar decisiv în prima etapă. Dar sunt soluții”, a declarat Laszlo Balint, la conferinţa de presă de dinaintea partidei cu Rapid.

Mesajul lui Gustavo, după transferul de la Universitatea Craiova

Gustavo a transmis un mesaj, după plecarea de la Universitatea Craiova. Mijlocaşul brazilian a rememorat unul dintre cele mai frumoase momente ale sale, petrecute în tricoul oltenilor, şi anume golul marcat în finala Cupei României, în 2018.

„Mulţumesc, CRAIOVA! De când am ajuns în 2016, am trăit împreună multe momente remarcabile! 124 de jocuri oficiale şi am înscris 34 de goluri. Pentru mine, cel mai important gol pe care l-am înscris a fost în finala Cupei României din 2018, după 28 de ani fără titluri, am reuşit să spargem acest post cu multă dăruire şi sprijin din partea tuturor suporterilor. Am Craiova în inimă pentru totdeauna. Mulţumesc pentru tot”, a fost mesajul postat de Gustavo, pe contul oficial de Instagram.

Recomandări
  • Gustvao s-a despărţit de Universitatea Craiova
  • Mijlocaşul va evolua pentru Tractor FC

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
Vezi toate știrile
Citește și