Închide meniul

OFICIAL | Ladislau Boloni, dat afară de Panathinaikos. Acuze incredibile din vestiar: "Nu am avut niciun plan de joc, nu ştiam ce să facem cu mingea!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 mai 2021, 8:59 / Actualizat: 13 mai 2021, 17:26

OFICIAL | Ladislau Boloni, dat afară de Panathinaikos. Acuze incredibile din vestiar: "Nu am avut niciun plan de joc, nu ştiam ce să facem cu mingea!"

Ladislau Boloni şi Răzvan Burleanu, negocieri în impas

Profimediaimages

UPDATE: Ladislau Boloni nu mai este antrenorul lui Panathinaikos. Conducătorii clubului au făcut anunţul oficial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Panathinaikos este fără victorie de şase etape, iar Boloni a fost anunţat să îşi caute echipă. Potrivit gazzetta.gr, mai lipseşte doar anunţul oficial. Patronul grupării din Atena încearcă să rezilieze înţelegerea antrenorului român, care expira în vara anului viitor.

Ladislau Boloni, demis de Panathinaikos

Boloni a avut mari probleme în vestiar. Tactica aleasă de el nu a fost pe placul fotbaliştilor, care s-au plâns de ceea ce se întâmpla la antrenamente.

"Şi noi suntem responsabili pentru ceea ce s-a întâmplat, dar de mult timp suntem singuri. Nu am avut niciun plan de joc, nu am ştiut ce să facem pe teren cu mingea. Nu am pregătit deloc faza atacului la antrenamente, iar acum este prea târziu pentru echipă", au transmis jucătorii lui Panathinaikos, sub protecţia anonimatului, pentru sursa citată anterior.

Reclamă

Rămâne de văzut cine va sta pe banca alb-verzilor în cele două etape rămase din play-off. Panathinaikos mai are de jucat cu Aris şi cu Olympiacos. Favorit să îl înlocuiască pe Boloni este Giorgos Donis, tehnicianul care a mai stat pe banca echipei între 2018 şi 202.

Ladislau Boloni, surprins în timp ce vorbea la telefon în timpul derby-ului Panathinaikos – AEK 0-1

Televiziunea care a transmis meciul a surprins un moment uluitor în timpul meciului. La jumătatea primei reprize, Boloni a fost filmat vorbind la telefon. Antrenorul român avea un dialog extrem de încins.

VEZI AICI VIDEO CU LADISLAU BOLONI!

Reclamă 4 / 0/3

"A fost o zi dificilă pentru noi. În prima repriză am încercat să obţinem un avantaj, dar lucrurile nu au decurs aşa cum ne-am dorit. După pauză au fost 10 minute extrem de dificile, în care adversarii au reuşit să facă diferenţa.

Am avut ghinion la faza penalty-ului. Am fi putut să ne îmbunătăţim situaţia în clasament. Am pierdut şi vor fi lucruri de care trebuie să ţinem cont pentru sezonul viitor", a declarat Boloni la finalul derby-ului.
 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și