Închide meniul

OFICIAL | Pierdere importantă pentru CFR Cluj. Kevin Boli a fost prezentat la noua sa echipă

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 septembrie 2020, 14:11

OFICIAL | Pierdere importantă pentru CFR Cluj. Kevin Boli a fost prezentat la noua sa echipă

Zuma Press / Panoramic via Hepta

Kevin Boli a semnat cu Samsunspor

Campionii României vor primi 700.000 de euro în schimbul fundaşului de 29 de ani. Ivorianul a contribuit la victoria obţinută de gruparea din Gruia în "finala" Ligii 1. A marcat în succesul cu 3-1 obţinut pe terenul Universităţii Craiova. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kevin Boli este noul jucător al lui Samsunspor

"Kevin Boli, fundaş al naţionalei Coastei de Fildeş şi care joacă la CFR Cluj, a semnat un acord pe o perioadă de trei ani. La ceremonie au participat jucătorul de 29 de ani, preşedintele clubului şi managerul nostru general. Îi dorim fotbalistului tot binele", se anunţă în postarea celor de la Samsunspor.

Boli a jucat în 39 de meciuri din Liga 1 pentru CFR Cluj. Conform Transfermarkt, are o cotă de piaţă de 1.1 milioane de euro.

"Boli s-a înțeles cu Samsunspor, e o pierdere mare. La fel ca Arlauskis, ca Țucudean, ca Cristi Manea. Cu el și cu Vinicius, dacă vedeți statisticile, nu am luat gol niciodată acasă. Formează cuplul cel mai sudat, de aia am și mizat pe el cu Dinamo Zagreb. Și nu e exclus să plece și Billel Omrani”, a declarat, zilele trecute, Dan Petrescu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și