Închide meniul

OFICIAL | Veste bombă în Liga 1! Mircea Rednic, noul antrenor al Viitorului. "Puriul" a semnat după ce a fost convins de Hagi şi Popescu

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 1 decembrie 2020, 18:16

OFICIAL | Veste bombă în Liga 1! Mircea Rednic, noul antrenor al Viitorului. "Puriul" a semnat după ce a fost convins de Hagi şi Popescu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mircea Rednic este noul antrenor al Viitorului

”Puriul” va fi noul tehnician al constănțenilor și va încerca să repare ceea ce nu a mers la mașinăria spaniolului Ruben de la Barrera, dat afară din cauza rezultatelor mai puțin satisfăcătoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Se pare că obiectivul impus de cei doi Gică pentru fostul lor coleg de la echipa națională este calificarea în play-off-ul Ligii 1 din acest sezon. 

Constănțenii sunt în acest moment pe locul 7 în clasament, la un singur punct de ocupanta poziției șase, UTA Arad.

Gică Popescu a confirmat: Mircea Rednic este noul antrenor al Viitorului

Gică Popescu, președintele Viitorului, a oferit prima declarație după numirea spectaculoasă a lui Mircea Rednic:

”Aveți dreptate, Mircea Rednic este noul antrenor al Viitorului. A semnat pe doi ani și jumătate. Eu și Gică Hagi am ajuns la concluzia că este omul ideal să continue munca extraordinară a lui din acești zece ani! Am purtat o discuție în acest sens și ne-am convins că este omul potrivit. 

Reclamă

Sperăm să avem succes și suntem convinși că am făcut alegerea bună. Mircea Rednic vine cu staff-ul lui și va colabora și cu o parte dintre antrenorii de la noi, care știu filosofia clubului”, a declarat ”Baciul” conform celor de la ProSport.

Comunicatul oficial al celor de la Viitorul

”Începând de astăzi, Mircea Rednic este noul antrenor al formației FC Viitorul Constanța, după ce a semnat un contract valabil pentru următorii 2 ani și 6 luni.

În vârstă de 58 de ani, Mircea Rednic este unul dintre cei mai apreciați tehniciani români, cucerind din această postură două titluri naționale, cu Dinamo în 2007 și cu Rapid în 2003. Are, de asemenea, în palmares, 1 Cupă a României cu Rapid (2002), o Supercupă a României tot cu Rapid (2003) și Cupa Azerbaidjanului cu Khazar Lankaran (2011).

Reclamă 4 / 0/3

Îi urăm bun venit și ne dorim cât mai multe performanțe împreună!”, au scris constănțenii pe pagina oficială a clubului.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și