Închide meniul

Oleg Protasov, declarație măgulitoare: „Iubesc Steaua, iubesc România!” Tehnicianul a asistat la Austria – Ucraina

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 22 iunie 2021, 8:46

Oleg Protasov, declarație măgulitoare: „Iubesc Steaua, iubesc România! Tehnicianul a asistat la Austria – Ucraina

Profimedia

Oleg Protasov

Oleg Protasov, declarație măgulitoare la adresa fostei sale echipe. Tehnicianul susține că iubește România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„În România, întotdeauna am parte de atenţie. Îmi face plăcere să vin în România, iubesc Bucureştiul, iubesc Steaua, iubesc România”, a spus Protasov la finalul meciului de pe Arena Națională, Austria – Ucraina 1-0.

Oleg Protasov, declarație măgulitoare

Ajuns la 57 de ani, Protasov a pregătit Steaua în sezonul 2005-2006, pentru doar jumătate de an. Din iulie 2005, până în decembrie. Acesta a reușit sa facă din roș-albastri o echipă competitivă la nivel european.

În România, Protasov a mai antrenat și Astra. Actualul vicepreședinte al Federației din Ucraina i-a pregătit pe giurgiuveni între octombrie 2014 și martie 2015.

Protasov a mai pregătit în cariera sa echipe precum PAE Veria, Olympiacos, AEL Limassol, Dnipro, Kuban Krasnodar, Iraklis, Rostov, Astana sau Dinamo Minsk.

Reclamă

Protasov, dezamăgit de Ucraina

Protasov a urmărit din tribune partida de pe Arena Națională. Ucraina nu a reușit să scoată un egal cu Austria. Acum așteaptă celelalte rezultate pentru a vedea dacă prinde un loc în faza următoare a EURO 2020.

„Nu sunt deloc fericit cu acest rezultat, mă aşteptam la un egal, dar astăzi nu am jucat foarte bine în general. Am încercat câte ceva, dar nu a fost de ajuns. Poate că aveam nevoie de mai mult noroc. Vom vedea dacă vom continua, sunt şanse foarte, foarte puţine.

Austria a jucat mai bine astăzi. Nu cred că poate vorbi nimeni despre schimbarea antrenorului la finalul unui meci. Nu cred că se pune problema schimbării lui Şevcenko, el munceşte din greu, chiar dacă există posibilitatea să mai facă unele greşeli”, a mai spus Protasov.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și