Închide meniul

Oleksandr Karavaev a izbucnit în lacrimi după CFR – Dinamo Kiev 0-0: ”Mulțumim Clujului și României pentru această seară!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 21 aprilie 2022, 11:50

Oleksandr Karavaev a izbucnit în lacrimi după CFR – Dinamo Kiev 0-0: ”Mulțumim Clujului și României pentru această seară!”

Dinamo Kiev a jucat un meci caritabil cu CFR Cluj

Profimedia

Oleksandr Karavaev a izbucnit în lacrimi la finalul meciului caritabil dintre CFR Cluj şi Dinamo Kiev, 0-0. Fotbalistul ucrainean le-a mulțumit celor 5.000 de fani prezenți în Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul pentru pace organizat în Gruia face parte dintr-un turneu european. Dinamo Kiev a jucat anterior şi cu Legia Varşovia. Toate încasările din vânzarea biletelor vor fi donate victimelor războiului din Ucraina.

Oleksandr Karavaev a izbucnit în lacrimi după CFR – Dinamo Kiev 0-0

„Mulțumim Clujului și României pentru această seară. Mulțumim tuturor celor care au venit astăzi la meci și ne-au susținut. Acesta este singurul lucru pe care noi putem să îl facem bine: să jucăm fotbal și să adunăm bani pentru a ajuta Ucraina, pe cei care luptă pentru pace și pentru țara lor. 

Nu e ușor să intri pe teren și să dai tot ce poți când știi ce se întâmplă în țara ta, dar peste tot pe unde am fost, în orice țară, am fost primiți foarte bine și noi am încercat să dăm tot ce avem mai bun pe terenul de fotbal”, s-a emoționat Karavaev.

Dan Petrescu s-a plâns de arbitraj după amicalul cu scop caritabil cu Dinamo Kiev

Dan Petrescu a întrecut orice limită după meciul cu scop caritabil dintre CFR Cluj și Dinamo Kiev disputat pentru victimele războiului din Ucraina. Antrenorul ardelenilor a criticat arbitrajul fratelui lui Istvan Kovacs, Szabolcs.

Reclamă

„Cred că meritam victoria, dar Dinamo Kiev e o echipă foarte bună, și astăzi a jucat foarte bine, dar per total nu știu dacă au avut vreun șut pe poartă. Cred că am avut și 2-3 penalty-uri, dar nu am mai primit nici în amicale, nici în meciuri oficiale.

Asta este, a venit fratele lui Kovacs acum, la următorul meci vine sora lui Kovacs, apoi fata sau băiatul lui Kovacs. Și uite așa continuăm… OK, e meci amical, dar dacă e penalty, mă băiatule, dă, mă, că a fost clar! Au fost două la aceeași fază.

Nu înțeleg cum poate fi trimis fratele lui Kovacs, după ce Istvan a făcut praf meciul cu FCSB, când ne-a lăsat în 10 din minutul 40, cât a fost. Nu ar trebui să vorbesc despre acest lucru, dar nu înțeleg logica acestei delegări.

Reclamă 4 / 0/3

Cum poți să-l trimiți pe fratele lui Kovacs? Sincer acum! Cu tot respectul pentru ei, dar deja ați comis-o, ne-ați «curățat». Lăsați-ne în pace, să jucăm. Mă uitam la Benzema, că a ratat penalty. Bine că primește! Nici nu știu de când n-am mai primit noi penalty”, a spus Dan Petrescu, la conferinţa de presă e după meciul caritabil cu Dinamo Kiev.

Recomandări
  • Oleksandr Karavaev a izbucnit în lacrimi după CFR – Dinamo Kiev 0-0
  • Declarația emoționantă a fotbalistului ucrainean

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și