Închide meniul

Olimpiu Moruţan vrea să plece de la FCSB: „E tentat! E un club mare!” Ce ofertă are Gigi Becali şi cât cere pentru „perla” sa

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 25 iulie 2021, 20:48

Olimpiu Moruţan vrea să plece de la FCSB: „E tentat! E un club mare! Ce ofertă are Gigi Becali şi cât cere pentru „perla sa

Olimpiu Moruţan poate da lovitura vieţii

Hepta

Olimpiu Moruţan, cu gândul la transferul carierei! Mijlocaşul, tentat să plece la Galatasaray

Mijlocaşul îşi doreşte să se transfere la Galatasaray, echipă care şi-a manifestat interesul pentru acesta. Singurul impediment în realizarea mutării este preţul cerut de Gigi Becali. Patronul FCSB vrea 15 milioane de euro, a anunţat Florin Vulturar, agentul lui Moruţan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Transferurile nu se fac atât de rapid. Tatonări sunt, dar nu e nimic concret. În plus, nu pot să vă dezvălui ofertele exact, n-ar fi corect. Există un interes, asta e cert. Probabil pentru suma corectă se va face transferul. Domnul Becali își dorește undeva la 15 milioane de euro.

Moruțan e tentat să plece, Galata e un club mare, o echipă foarte iubită, cu niște fani extraordinari, ar fi un avantaj pentru el și prezența lui Cicâldău acolo. Acum, rămâne de văzut ce se va întâmpla în perioada următoare”, a declarat Florin Vulturar pentru GSP.ro.

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, Moruţan este cotat la 2.8 milioane de euro. Sezonul trecut, acesta a evoluat în 36 de meciuri pentru FCSB, în toate competiţiile, reuşind să înscrie 7 goluri şi să ofere 15 pase decisive.

Gigi Becali, aproape de un nou tun financiar! Galatasaray îl vrea pe Olimpiu Moruţan

Galatasaray nu se opreşte după transferul lui Alex Cicâldău. Turcii îl vor şi pe Olimpiu Moruţan, scrie sport.ro. Pentru serviciile acestuia, gruparea lui Fatih Terim a oferit 8 milioane de euro, dar şi bonusuri.

Reclamă

Aceasta nu este prima dată când Galatasaray îl vrea pe Moruţan. Turcii au mai încercat să îl transfere pe mijlocaş, însă au renunţat după ce Gigi Becali a cerut 15 milioane. Totuşi, situaţia s-a schimbat datorită faptului că patronul roş-albaştrilor este nemulţumit de prestaţiile jucătorului.

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și