Închide meniul

Olimpiu Moruţan, la mare căutare în Europa! "Călăul" lui Juventus şi al lui Cristiano Ronaldo a pus ochii pe "perla" lui Becali

Dragoș Vasile Publicat: 4 aprilie 2021, 13:19

Reclamă
Olimpiu Moruţan, la mare căutare în Europa! "Călăul" lui Juventus şi al lui Cristiano Ronaldo a pus ochii pe "perla" lui Becali

profimediaimages.ro

Olimpiu Moruţan, la mare căutare în Europa

Leverkusen şi Hoffenheim sunt cele două echipe din Germania care stau cu ochii pe Moruţan. E urmărit şi de Inter sau Galatasaray, iar ultimul nume care a pus ochii pe fotbalistul FCSB este FC Porto, "călăul" lui Juventus şi al lui Cristiano Ronaldo din Liga Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan, pe radarul lui FC Porto

Jurnaliştii de la O Jogo notează că "dragonii" sunt pe urmele "perlei" lui Becali de mai mult timp. De asemenea, aceştia au amintit de faptul că latifundiarul din Pipera a profitat de forma bună a a lui Moruţan pentru a se asigura că nu-l va vinde cu mai puțin de 20 de milioane de euro.

Site-ul de specialitate Transfermarkt.com îl cotează pe Moruţan la 2 milioane de euro. În acest sezon, mijlocaşul a bifat 25 de partide pentru formaţia roş-albastră, în toate competiţiile, reuşind să înscrie 6 goluri şi să ofere 12 pase decisive.

EXCLUSIV | Olimpiu Moruţan, dorit în Germania. Ce spune Victor Becali despre suma uriaşă cerută de FCSB 

Olimpiu Moruţan n-a fost titular cu nemţii la Euro, dar este pe lista unor nume grele din Europa. El este următorul pariu de milioane al lui Becali la transferuri.

Becali cere pe mijlocaş 20 de milioane de euro: "Cine spune 'Doamne, ia-mi'?! Spune: 'Doamne, dă-mi', normal. În atenţia lor pot fi şi jucători la care când aud suma de transfer închid telefonul", a spus Victor Becali, vărul patronului de la FCSB, pentru AntenaSport.

Reclamă
Reclamă 4

Gigi Becali ar fi vrut să-l vadă pe Moruţan la naţionala mare a lui Rădoi: "Moruţan trebuie să aibă cu cine să joace! Că dacă Moruţan nu are cu cine să joace, degeaba îl ţii acolo la tineret, ce să facă acolo la tineret?! Băi, Mutu, lasa-mă în pace! Înţelegi?!", a declarat patronul FCSB.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și