Închide meniul

Olimpiu Moruţan se recuperează la baza FCSB. Mihai Stoica, ultimele detalii: „Zâmbind mi-a zis asta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 iunie 2024, 8:29

Reclamă
Olimpiu Moruţan se recuperează la baza FCSB. Mihai Stoica, ultimele detalii: „Zâmbind mi-a zis asta!

Olimpiu Moruţan este aproape de a semna cu noua echipă. Se pregăteşte o revenire de senzaţie a internaţionalului român

Olimpiu Moruţan, în cârje / Captură FRF TV

Olimpiu Moruţan se recuperează la baza FCSB. Dezvăluirea a fost făcută de Mihai Stoica, cel care a dat detalii despre starea de sănătate a internaţionalului român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a spus că Olimpiu Moruţan este în stadiul de început al recuperării şi că accdentarea la tendon este una „păcătoasă”. Moruţan este marea absenţă a României la EURO 2024.

Olimpiu Moruţan se recuperează la baza FCSB

M-am întâlnit cu el. ‘Prinţul’ e mereu zâmbitor, am lucrat mulţi ani cu el, nu l-am văzut vreodată încruntat, toţi cei care îl întâlnesc, li se face ziua mai frumoasă. Zâmbind mi-a zis, <<păi, am pierdut tot>>, ceva mai rău să i se întâmple nu se putea.

Este o accidentare aşa de păcătoasă asta, cu tendonul, e ceva… În perioada asta se recuperează la noi. E la început. Una e fractura unde impactul emoţional e mare, dar recuperarea e mai uşoară şi alta e tendonul„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Olimpiu Moruţan şi-a vizitat colegii de la echipa naţională, înainte de EURO 2024

Olimpiu Moruţan şi-a vizitat colegii de la echipa naţională, înainte de EURO 2024. Internaţionalul român de 25 de ani s-a accidentat grav la echipa de club şi va rata Campionatul European din Germania.
Moruţan s-a operat pe 25 aprilie, chiar de ziua sa, după ce a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile, iar acum se recuperează.

Reclamă
Reclamă

Înaintea ultimelor două meciuri de pregătire premergătoare Campionatului European din această vară, Olimpiu Moruţan a fost la Mogoşoaia, acolo unde şi-a vizitat coechipierii. Moruţan a fost primit cu braţele deschise, iar jucătorii lui Edi Iordănescu s-au bucurat foarte mult să îşi revadă colegul.

România va mai disputa două meciuri de pregătire înainte de EURO 2024, cu Bulgaria şi Liechtenstein, ambele pe stadionul Steaua. Partida cu Liechtenstein va avea loc vineri, de la ora 21:00, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:25

Al Ahly – Zamalek, 21:00, LIVE VIDEO. Supercupa CAF este în direct în AntenaPLAY. Echipele de start

20:17

Iulian Teodosiu a câştigat Cupa României la sabie. În competiţia feminină s-a impus Sabina Martiş

20:07

FotoAlexandru Mățan, discurs la Casa Albă! Imagini de la pupitru, cu românul care face spectacol în MLS

19:31

„El ştie ce presiune e pe el!” Dan Petrescu, reacţie după ce Louis Munteanu a petrecut toată noaptea în club

19:29

Dinamo – Botoşani, LIVE TEXT, 21:00! „Câinii”, victorii pe linie pe teren propriu! Echipele de start

19:08

Detalii despre ultimele probleme de sănătate ale lui Mircea Rednic: „Domnul doctor nu i-a dat voie să facă mult efort!”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și