Închide meniul

Olympique Lyon – PSG, finala Cupei Franței la fotbal feminin, e exclusiv în AntenaPLAY, pe 13 mai, de la ora 17:00

Antena Sport Publicat: 2 mai 2023, 21:01

Olympique Lyon – PSG, finala Cupei Franței la fotbal feminin, e exclusiv în AntenaPLAY, pe 13 mai, de la ora 17:00

Olympique Lyon - PSG, finala Cupei Franței la fotbal feminin

Olympique Lyon - PSG / Profimedia

Olympique Lyon și PSG se întâlnesc în finala Cupei Franței 2022-2023, la fotbal feminin. Duelul de pe Stade de la Source din Orleans e pe 13 mai, de la ora 17:00, exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lyon și PSG sunt două dintre cele mai bune echipe de fotbal feminin din Franța. Ele vor lupta pentru al 22-lea trofeu din istoria competiției, care este organizată de Federația Franceză de Fotbal.

Olympique Lyon – PSG, finala Cupei Franței la fotbal feminin

Lyon este cea mai bună echipă din istoria fotbalului feminin de club, dacă ținem cont că a câștigat Liga Campionilor de un număr record de ori, 8, din 2010 până în prezent. De asemenea, Olympique deține recordul de trofee și în campionatul din Hexagon (15), pe care le-a câștigat în ultimii 16 ani.

De cealaltă parte, PSG e singura care a reușit să întrerupă seria lui Lyon și a câștigat titlul în Franța, în 2021. De asemenea, echipa din Capitală s-a impus și în Cupa Franței în trei rânduri, fiind deținătoarea trofeului.

Lyon, echipa recordurilor

Când vine vorba de recorduri, tot Lyon iese în evidență și în Cupa Franței, pe care a câștigat-o de nouă ori, pierzând și alte patru finale. Cele două echipe s-au mai întâlnit de cinci ori în ultimul act al competiției, iar Lyon s-a impus în patru rânduri. Singurul succes al fetelor de la PSG a venit în 2018.

Cupa Franței la fotbal feminin a fost înființată în 2001, atunci când a apărut și Cupa UEFA la fotbal feminin. La startul turneului pot fi incluse atât echipe profesioniste, cât și de amatoare.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
  • Olympique Lyon – PSG e finala Cupei Franței
  • Meciul e pe 13 mai, de la ora 17:00, exclusiv în AntenaPLAY

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Ultimele știri
8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
Vezi toate știrile
Citește și