Închide meniul

Omul care l-a modelat pe tânărul Cristiano Ronaldo la United: ”E obsedat să fie cel mai bun! Va juca până la 41 de ani”

Gal Dorin Publicat: 13 noiembrie 2020, 19:30

Reclamă
Omul care l-a modelat pe tânărul Cristiano Ronaldo la United: ”E obsedat să fie cel mai bun! Va juca până la 41 de ani”

profimediaimages

Cristiano Ronaldo este recunoscut pentru regimul intens de pregătire

Mick Clegg era preparatorul fizic al lui Manchester United în perioada în care Cristiano Ronaldo a ajuns la echipă. Acesta l-a întâlnit pe tânărul portughez și l-a învățat cum să își lucreze corpul pentru a putea să dea tot ce are mai bun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mick Clegg: ”Ronaldo va continua să își schimbe jocul”

Fostul preparator fizic a subliniat grija lui Cristiano Ronaldo, un jucător care nu lasă nimic la voia întâmplării atunci când vine vorba de corpul său.

Ronaldo o să rămână sus pentru că este obsedat să fie cel mai bun din toate timpurile și o să continue să marcheze goluri.

Ronaldo va continua să își schimbe jocul, la fel cum a făcut și Giggs” (n.r. Ryan Giggs), a declarat englezul.

Mick Clegg: ”Înainte de Cristiano Ronaldo, cel mai bun atlet cu care am lucrat a fost Ryan Giggs”

Clegg a vorbit despre comparația dintre Ronaldo și Giggs și cum portughezul îl poate depăși pe galez din punct de vedere al longetivității.

Reclamă
Reclamă

”Înainte de Cristiano Ronaldo, cel mai bun atlet pe care l-am avut în ceea ce privește corpul și munca depusă a fost Ryan Giggs. 

Era cel mai puternic și era și foarte atent la detalii. Dacă Giggs a jucat pentru United până la 40 de ani, Cristiano poate să o facă până la 41. Ronaldo era singurul capabil să treacă dincolo de nivelul ridicat al lui Giggs.

Muncește din greu și este foarte atent cu recuperarea și somnul. Are un bucătar personal și știe cum să evite stresul. (…) Acesta nu este un secret”, a declarat Clegg conform celor de la Marca.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:11

VIDEOIoana Sîngeorzan – Park Gahyeon 1-3, în AntenaPLAY! Andreea Dragoman, victorie dramatică la China Smash 2024

9:29

Ce a putut face Vlad Chiricheş pe Arena Naţională, la 30 de minute după FCSB – RFS 4-1, când toată lumea plecase acasă

8:50

Ilie Dumitrescu a remarcat în FCSB – RFS 4-1 un jucător pe care Gigi Becali l-a făcut praf în trecut: „Dă consistenţă jocului”

8:41

La mulţi ani, Simona Halep! Marea noastră campioană împlineşte 33 de ani şi e aproape de revenirea în circuit

8:30

Ce a spus antrenorul lui Tottenham după eliminarea lui Radu Drăguşin din meciul cu Qarabag: „Nu i-am transmis nimic”

7:59

Florin Tănase, reacţie fabuloasă după FCSB – RFS 4-1: „Doar trei goluri am văzut, la unul eram pe jos”! Ce a spus de Gigi Becali

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 5 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și