Închide meniul

Ora răfuielii la Dinamo! Pablo Cortacero, scos din funcția de președinte al Consiliului de Administrație. Cine i-a luat locul

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 27 noiembrie 2020, 13:30

Ora răfuielii la Dinamo! Pablo Cortacero, scos din funcția de președinte al Consiliului de Administrație. Cine i-a luat locul

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Pablo Cortacero și-a pierdut funcția de președinte al Consiliului Administrativ de la Dinamo

Cu unanimitate de voturi, membrii Consiliului au decis ca omul de afaceri să fie înlăturat din funcția de președinte al CA. În locul său a fost numit un român, Constantin Eftimescu, gruparea urmând să se reunească din nou peste două săptămâni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, o altă decizie care arată o încercare de a prelua controlul de la spanioli are de-a face cu mutarea birourilor lui Dinamo de la hotelul unde se aflau până acum într-o nouă locație, probabil aflată pe Calea Dorobanților, raportează Prosport.

În acest moment, din Consiliul de Administrație al ”câinilor” fac parte Cornel Țălnar, Constantin Eftimescu, Pablo Cortacero, Cristi Hîldan și Cornel Dinu. ”Procurorul” a fost absent de la această ședință.

Dinamo a reușit să scape la limită de datorii 

Dinamo trebuia să achite o parte din datorii până la finalul lunii noiembrie, după ce a fost somată de Federaţia Română de Fotbal. Şefii au transmis că au făcut rost de fonduri.

Şefii din Ştefan cel Mare au anunţat însă că au făcut rost de bani pentru a achita datoriile urgente de 800.000 de lei către terţi.

Reclamă

"Da, este adevărat, a intrat această sumă în club. Au intervenit și au ajutat diverși parteneri ai lui Dinamo, parteneri de imagine, printre alții”, au transmis oficialii clubului.

Dinamo rămâne însă cu datorii mari către jucători şi antrenori. Din cauza problemelor, echipa a rămas şi fără staff medical.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și