Închide meniul

Ovidiu Haţegan revine în cupele europene! Arbitrul român a fost delegat de UEFA după un an şi jumătate

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 24 octombrie 2023, 13:58

Ovidiu Haţegan revine în cupele europene! Arbitrul român a fost delegat de UEFA după un an şi jumătate

Ovidiu Haţegan revine în cupele europene

Ovidiu Haţegan, la meciul Lyon - FC Porto din martie 2022 / Profimedia

Ovidiu Haţegan revine în cupele europene! Arădeanul a fost delegat de UEFA pentru a conduce meciul dintre Lugano şi Club Brugge, din grupele Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Haţegan a arbitrat ultima oară în cupele europene în martie 2022, atunci când s-a aflat la centru în partida dintre Lyon şi FC Porto, din optimile Europa League.

Ovidiu Haţegan revine în cupele europene!

Câteva brigăzi de arbitri şi observatori români au primit delegări în competiţiile europene în această săptămână, informează FRF. Pe lângă Radu Petrescu şi brigada sa delegată în Liga Campionilor, la meciul Lens – PSV, arbitrajul românesc va avea reprezentanţi şi în celelalte competiţii europene, potrivit news.ro.

Joi, de la ora 22:00, Horaţiu Feşnic va conduce partida Leverkusen – Qarabag, din grupa H a Ligii Europa. Feşnic îi va avea alături pe asistenţii Valentin Avram şi Alexandru Cerei şi pe al patrulea oficial Szabolcs Kovacs. În camera VAR se vor afla Tiago Martins (Portugalia) şi Paolo Valeri (Italia).

Tot joi, de la ora 19:45, Ovidiu Haţegan se va afla la centrul la jocul Lugano – Club Brugge, din grupa D a Conference League. ”Centralul” revine astfel la o partidă din Europa după o pauză de un an şi 7 luni. Ultimul meci european al lui Haţegan fusese Lyon – FC Porto, pe 17 martie 2022, în Liga Europa. Din brigada lui Haţegan mai fac parte asistenţii Mihai Marica şi Sebastian Gheorghe şi al patrulea oficial Sebastian Colţescu. În camera VAR vor fi italienii Marco Guida şi Francesco Meraviglia.

Reclamă

Tot în Conference League, joi, de la 22:00, Andrei Chivulete va arbitra Zrinjski – Legia, meci contând pentru grupa E. Ferencz Tunyogy şi Andrei Constantinescu vor fi arbitrii asistenţi, în timp ce Florin Andrei va fi al patrulea oficial. În camera VAR vor fi, din Italia, Marco Di Bello şi Daniele Paterna.

România va avea şi doi observatori de arbitri la partide din cupe europene. Alexandru Deaconu va superviza o brigadă din Slovenia la partida Liverpool – Toulouse, din grupa E a UEFA Europa League, în timp ce Nicolae Grigorescu va fi prezent la partida Fenerbache – Ludogorets, din grupa H a UEFA Europa Conference League.

Motivul pentru care Ovidiu Hațegan a primit un tricou cu Universitatea Craiova

Motivul pentru care Ovidiu Hațegan a primit un tricou cu Universitatea Craiova. Centralul partidei de pe stadionul Ion Oblemenco a primit un cadou din partea oficialilor formației din Bănie.

Reclamă 4 / 0/3

Odată cu partida dintre Universitatea Craiova și Petrolul Ploiești, Ovidiu Hațegan a ajuns la al 300-lea meci arbitrat în cadrul Ligii 1. Astfel, oficialii formației lui Mihai Rotariu i-au făcut cadou un tricou cu echipa, care avea pe spate numele centralului, dar și numărul de meciuri la care a ajuns acesta.

Arbitrul din Arad a ajuns astfel al 5-lea central care a ajuns la această performanță. În topul arbitrilor, care este condus de Alexandru Tudor (381 de partide), retras între timp din activitate, se mai regăsesc nume precum: Istvan Kovacs (333 partide), Cristi Balaj (341 partide) și Sebastian Colțescu (373 partide).

Ovidiu Hațegan a revenit pe teren după ce a suferit un infarct în luna martie a anului 2022. Din fericire, arădeanul a reușit să treacă peste problemele medicale. În timpul în care acesta nu a fost apt pentru a se afla pe gazon, a oficializat meciurile din echipa arbitrilor video, din cabina VAR.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și