Închide meniul

Pablo Cortacero, acuzații către fanii din DDB: ”Le-am cerut 200.000 de euro, ei voiau de fapt să cumpere clubul!”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 28 noiembrie 2020, 14:15

Pablo Cortacero, acuzații către fanii din DDB: ”Le-am cerut 200.000 de euro, ei voiau de fapt să cumpere clubul!”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Pablo Cortacero a explicat de ce a refuzat banii oferiți de DDB

În ciuda amăgirilor repetate, acționarul ”câinilor” continuă să insiste că este unom transparent și corect și că eșecul negocierilor cu suporterii – acționari nu este din vina sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pablo Cortacero: ”Recunoscut că le-am cerut fanilor 200.000 de euro”

”Eu vreau să fiu un om corect și transparent. Recunosc că le-am cerut fanilor împrumut 200 de mii de euro, cu garanția a 25 la sută dintre acțiuni, pentru o perioadă de timp limitată. 

Dacă nu îi returnam, garanția erau acțiunile. Ei voiau, însă, de fapt, să cumpere 25 la sută (n.r. din club) cu acei 200 de mii. Eu doream suma respectivă cu condiția asta și dacă nu o returnam, acțiunile erau garanția”, a declarat spaniolul conform ProSport.

Fanii din PCH declară război spaniolilor de la Dinamo

Suporterii din programul ”Doar Dinamo București” au ieșit cu un nou comunicat după ultima manevră marca Pablo Cortacero. Spaniolul a prezentat un document fictiv prin care împrumută 1.5 milioane de euro pentru Dinamo de la o companie cu sediul în Anglia.

Fanii formației din ”Ștefan cel Mare” au demarat lupta pentru a încerca să recupereze clubul din mâinile spaniolilor.

Reclamă

Se pare că și cei din Consiliul de Administrație s-au dat de partea DDB după ședința de astăzi în care Pablo Cortacero a fost înlăturat din funcția de președinte al CA al lui Dinamo.

Suporterii din peluza ”Cătălin Hîldan” au ajuns să ceară chiar și sprijin legal din partea autorităților din România pentru a ieși din problemele cauzate de spanioli și i-au acuzat pe aceștia că ar fi un grup infracționat organizat cu bună știință.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Suporterii din DDB s-au oferit să împrumute din nou clubul
  • Spaniolii de la Dinamo au refuzat banii

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și