Închide meniul

Pablo Cortacero rupe tăcerea! Numărul 1 de la Dinamo, deranjat de acuzațiile aduse. ”Voi închide gura tuturor”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 27 octombrie 2020, 9:24

Pablo Cortacero rupe tăcerea! Numărul 1 de la Dinamo, deranjat de acuzațiile aduse. ”Voi închide gura tuturor”

captură foto

Pablo Cortacero

Omul de afaceri spaniol s-a arătat derajat de faptul că a fost dat dispărut și susține că este blocat în Spania din cauza restricțiilor de coronavirus, dar comunică în fiecare zi cu cei de la club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pablo Cortacero: ”Vom prezenta o garanție de 19 milioane de euro”

”Totul e o minciună, nu e nicio problemă. Vom prezenta o garanție de 19 milioane de euro la finalul săptămânii, chiar dacă nu pot călători, o voi trimite și le voi închide gura tuturor. Nu înțeleg de ce trebuie să se inventeze minciuni. Cum să se spună că am dispărut, când eu vorbesc zilnic și țin legătura cu toți de la club?! 

Eu nu pot călători acum pentru că este totul închis în Spania din cauza pandemiei, dar țin legătura zilnic cu Rufo, cu Cosmin, cu toți cei din conducerea clubului. Este o minciună că se spune că e altcineva în spate. 

Acum ne ocupăm să ne mutăm și la birourile noi, vom face și o mărire de capital de 10 milioane de euro, dar trebuie convocat un consiliu de administrație pentru asta și rămâne acea scrisoare de garanție bancară a fondului de investiții pe care o vom prezenta, ca să se vadă că avem capacitate economică și că nu sunt probleme”, a explicat omul de afaceri.

Dinamo, colaps total în campionat

Dinamo are un start de sezon mai mult decât deficitar, cu cinci înfrângeri acumulate deja. 

Reclamă

Cosmin Contra i-a făcut praf și el pe străinii cu salarii mari de la echipă, dar chiar și scaunul antrenorului român pare să se clatine în cazul unui eșec în etapa viitoare.

”Nici nu mi-a trecut prin cap deocamdată să îl schimb pe Contra cu antrenorul spaniol despre care s-a vorbit. 

Dar dacă vom pierde și vineri e normal să luăm niște decizii, pentru că sunt foarte supărat că la ce echipă avem nu obținem rezultate și atmosfera este stricata de tot ceea ce se discută”, a declarat Pablo Cortacero într-o intervenție pentru ProSport.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și