Închide meniul

PAOK – OFI Creta 3-0 | Răzvan Lucescu, o nouă victorie în Grecia. Ce a făcut Alexandru Mitriță

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 ianuarie 2022, 23:02 / Actualizat: 4 aprilie 2023, 0:22

PAOK – OFI Creta 3-0 | Răzvan Lucescu, o nouă victorie în Grecia. Ce a făcut Alexandru Mitriță

Răzvan Lucescu, victorie categoric la PAOK Salonic

Hepta

PAOK – OFI Creta 3-0 | Răzvan Lucescu, o nouă victorie în Grecia. PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu şi la care joacă Alexandru Mitriţă, a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa OFI Creta, într-un meci din etapa a 18-a din campionatul Greciei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PAOK – OFI Creta 3-0 | Răzvan Lucescu, o nouă victorie în Grecia

Kurtic a semnat o dublă, prin golurile din minutele 55 (penalty) și 76. Swiderski a stabilit scorul final, în minutul 84.

Alexandru Mitriţă a jucat până în minutul 63, când Răzvan Lucescu l-a înlocuit cu Jaba.

PAOK ocupă locul doi în clasament, 34 de puncte, în timp ce OFI Creta este pe 6, cu 26 de puncte. Lider este Olympiakos, care are 42 de puncte.

Reclamă

Echipele de start în PAOK – OFI Crete 3-0

PAOK: Paschalakis – Vieirinha, Crespo, Ingason, Lyratzis – Kurtic, Tsiggara – Mitriță, Augusto, Zivkovic – Akpom

OFI Crete: Waterman – Balogiannis, Giannoulis, Pasalidis, Vouros – Gallegos, Mellado – Neira, Toral, de Guzman – Tsilianidis

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! Vezi toate știrile
Citește și