Închide meniul

Paul Papp îi ia apărarea lui Sebastian Colțescu și sare la gâtul turcilor! ”Și mie mi-au zis ‘țigan român’, ce era să fac?”

Gal Dorin Publicat: 9 decembrie 2020, 14:39

Reclamă
Paul Papp îi ia apărarea lui Sebastian Colțescu și sare la gâtul turcilor! ”Și mie mi-au zis țigan român, ce era să fac?”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Paul Papp a avut o reacție defensivă la adresa lui Sebastian Colțescu

Fundașul oltenilor a avut o reacție pe Instagram și a condamnat reacțiile care au curs din partea fotbalului internațional încă de la momentul în care Colțescu a spus acele cuvinte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paul Papp: ”Unii dintre noi sunt prea sensibili!”

”Turcii fac prea mult scandal! Jucam în Turcia și unii dintre colegi m-au numit ”un țigan român!” Ce era să fac? Unii dintre noi sunt prea sensibili.

Să fim serioși, nu a fost legat de rasism. Dar, ca de obicei, turcii vorbesc mult și sunt mult prea atenți!! Capul sus, Sebastian Colțescu.

P.S. În final, să fim realiști! Fii puternic!”, a fost mesajul lui Paul Papp.

Reclamă
Reclamă 4

Sebastian Colțescu, implicat într-un scandal cu tentă rasistă la meciul de Champions League

Au fost incidente grave la meciului dintre PSG şi Başakşehir, din UEFA Champions League. Jucătorii au ieşit de pe teren după ce au acuzat brigada din România de reacţii cu tentă rasistă. Sebastian Colţescu ar fi arătat spre Pierre Webo şi ar fi folosit apelativul "negru".

"După părerea mea este o greşeală anormală, gravă, pe care a produs-o Octavian Şovre, nu Colţescu. Am ascultat astăzi înregistrarea din nou şi nu era vocea lui Colţescu. Era vocea lui Şovre. Este gravă pentru că el repetă de trei ori acest cuvânt.

Lucrul acesta va crea un adevărat tsunami asupra arbitrilor care au greşit. Eu am ascultat şi înregistrarea şi ştiu destul de bine şi vocea lui Colţescu şi cea a lui Şovre. Oricum este o persoană din brigadă, mai grav dacă este asistentul.

Reclamă

Atât timp cât s-a sesizat doamna Mărăcineanu, care este ministrul Sportului în Franţa, atât timp cât o ţară întreagă, Turcia, s-a sesizat…UEFA Champions League este o competiţia a fair-play-ului, n-am auzit niciun scandal de când este această competiţie, niciodată!", a declarat Ion Crăciunescu despre acest eveniment.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:00

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele de start

20:50

Jaqueline Cristian, după victoria uriaşă de la Jocurile Olimpice 2024 cu Garcia: „Mă simt datoare să dau tot ce am mai bun”

20:44

„Ceea ce am văzut la Paris, am văzut doar în Asia!” Bernadette Szocs, surprinsă de ceea ce a găsit la Jocurile Olimpice 2024

20:14

Video„Ce meci de senzație!” Promisiunea făcută de Elisabeta Lipă, după ce a văzut victoria fabuloasă obținută de Jaqueline Cristian

19:55

VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia nu se va mai relua! Zak O’Sullivan a fost declarat câştigător, LIVE în AntenaPLAY

19:33

Max Verstappen, semne de întrebare după calificările Marelui Premiu al Belgiei: „Nu ştiu cât de rapizi vom fi mâine”

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 4 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și