Închide meniul

Paulo Dybala, răspuns savuros la adresa celor de la UEFA! ”Îmi dați și două goluri astăzi?”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 6 noiembrie 2020, 11:32

Paulo Dybala, răspuns savuros la adresa celor de la UEFA! ”Îmi dați și două goluri astăzi?”

profimediaimages

Paulo Dybala a marcat din nou pentru Juventus în meciul cu Ferencvaros

El a marcat în minutul 73 și a avut chiar șansa la o dublă, dar Dvali s-a interpus în fața mingii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dybala a devenit astfel singurul jucător din trupa ”Bianconerilor” care reușește să marcheze în șase sezoane consecutive din Liga Campionilor și a primit felicitări din partea celor de la UEFA.

Dybala către UEFA: ”Pot să primesc o dublă astăzi?”

UEFA a postat pe contul oficial de Twitter o imagine în care lăuda performanța lui Dybala, iar argentinianul a răspuns savuros:

”Pentru a sărbători, pot să primesc o dublă astăzi?”, a glumit atacantul.

Reclamă

Jucătorii lui Juventus, glume pe seama lui Alvaro ”offside” Morata

Jucătorii lui Juventus nu au uitat să glumească pe seama lui Alvaro Morata, care a devenit deja celebru pentru numărul mare de goluri pe care le are anulate după introducerea sistemului VAR.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3 puntos importantes gracias a Dios y hasta que por fin, no fue fuera de juego @alvaromorata
O postare distribuită de Juan Cuadrado (@cuadrado) pe

Cuadrado a postat o poză cu Morata pe contul său de Instagram și a scris glumeț: ”Trei puncte importante, mulțumim lui Dumnezeu! În sfârșit, nu a mai fost offside”, a râs Cuadrago.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Paulo Dybala a marcat din nou pentru Juventus
  • El a marcat în ultimele șase sezoane de UCL cu ”Bătrâna Doamnă”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 20:39 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele de start 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și