Închide meniul

Pe Mourinho l-au ajuns propriile ironii! "5-4 este scor de hochei. E ruşinos!" Tottenham a fost învinsă de Everton chiar cu 5-4

Antena Sport Publicat: 11 februarie 2021, 7:23

Reclamă
Pe Mourinho l-au ajuns propriile ironii! "5-4 este scor de hochei. E ruşinos!" Tottenham a fost învinsă de Everton chiar cu 5-4

ProfimediaImages

Jose Mourinho, învins cu 4-5 în Anglia

Everton şi Tottenham au oferit un meci nebun în turul cinci al Cupei Angliei. Echipa antrenată de Carlo Ancelotti a obţinut calificarea în mod dramatic, cu scorul de 5-4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a spus Jose Mourinho după Everton-Tottenham 5-4

A fost 4-4 în timpul regulemantar, aşa că s-a trecut la prelungiri, unde gazdele au punctat decisiv prin Bernard, în minutul 97. Pentru Tottenham este al patrulea eşec suferit în ultimele cinci meciuri, în toate competiţiile, iar Jose Mourinho a ajuns ţinta glumelor.

Managerul portughez o ironiza pe Arsenal în 2004, când stătea pe banca lui Chelsea. El declarase că "5-4 este un scor de hochei, nu de fotbal". Mourinho a mers şi mai departe. "Într-un meci de trei la trei la antrenament, dacă scorul ajunge la 5-4, îi trimit pe jucători la vestiare, pentru că nu se apără cum trebuie. Să ai un asemenea rezultat într-un meci 11 contra 11 e ruşinos", mai spunea portughezul, citat de talksport.

Mourinho a avut un alt discurs după eşecul de aseară, cu Everton. "Fotbalul ofensiv câştigă doar atunci când nu faci greşeli în defensivă. (…) Am înscris patru goluri, dar nu a fost de ajuns", a declarat managerul lui Tottenham.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:56

„Cuvintele nu pot descrie sentimentul!” Simona Halep, copleşită după victoria de la Hong Kong! Mesajul emoţionant transmis

18:39

„O motivaţie în plus!” Reacţia lui Mihai Lixandru, după ce Gigi Becali a făcut deplasarea la Salonic alături de jucători

18:36

Wojciech Szczesny a semnat cu FC Barcelona! Anunţul oficial: ”Oferă toate garanţiile posibile”

18:23

Real Madrid, Bayern, Liverpool şi Juventus joacă azi, în Champions League (LIVE SCORE, 22:00)! Programul complet

18:09

VIDEO„Încă nu este o opţiune!” Ianis Hagi a fost reprimit în lot, iar antrenorul lui Rangers a rupt tăcerea: „O problemă internă!”

17:52

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 octombrie

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan sunt ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 3 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 4 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!” 5 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 6 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!”
Citește și