Închide meniul

Pe urmele tatălui! Ianis Hagi a anunțat unde visează să joace: „E clubul pe care-l iubesc!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 mai 2021, 8:35

Pe urmele tatălui! Ianis Hagi a anunțat unde visează să joace: „E clubul pe care-l iubesc!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Ianis Hagi a anunțat unde visează să joace

Ianis Hagi a anunțat unde visează să joace. Născut la Istanbul, Ianis vrea să scrie istorie la Galatasaray, așa cum a făcut-o și tatăl său, Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Ianis Hagi a anunțat unde visează să joace

Gică Hagi a scris istorie la Galata, iar Ianis a recunoscut că este foarte atașat de gruparea „Cimbom”.

Îmi doresc, într-adevăr (n.r.- să joace la Galatasaray). E un club pe care îl iubesc. Am crescut cu el, acolo m-am născut. Nu știu ce-mi rezervă viitorul, dar sunt atașat de acest club.

Din păcate, nu (n.r.- nu a învățat limba turcă). Aveam trei ani când am plecat de acolo, apoi am mai fost un an când a fost tata antrenor, dar nu am prins prea multe cuvinte„, a anunțat Ianis Hagi la digisport.ro.

Ianis Hagi, dorit de Lazio și Sevilla

În vârstă de 22 de ani, Ianis Hagi a câștigat titlul, în Scoția, cu Rangers și este curtat de nume mari din Europa. Internaţionalul român este dorit de Sevilla şi Lazio, dar are o clauză de reziliere de 20 de milioane de euro.

Reclamă

Hagi junior și a pus viitorul în mâinile impresarilor și este convins că aceștia vor alege cea mai bună soluție pentru el.

Momentan sunt în vacanţă. Sunt fericit pentru că sunt într-un club imens, în care se cere zi de zi să câştigi. Sunt la un club în care poţi să creşti foarte mult, în care să te obişnuieşti cu victoriile şi trofeele.

Viitorul meu… cred că cel mai bine e să vorbiţi cu clubul, cu impresarii. Avem un plan construit de când am început să vorbesc cu impresarii. Viitorul meu este, după părerea mea, în mâini bune. Este de datoria lor să aibă griji de el, cât timp eu performez pe teren„, a mai spus Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și