Închide meniul

Pedeapsă usturătoare pentru tânărul de 22 de ani după ce una dintre cele 400 de persoane pe care le-ar fi infectat cu Covid-19 a murit

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 mai 2020, 7:15

Pedeapsă usturătoare pentru tânărul de 22 de ani după ce una dintre cele 400 de persoane pe care le-ar fi infectat cu Covid-19 a murit

DPA Images / JOEL CARRETT via Hepta

Probleme mari pentru un tânăr de 22 de ani din cauza Covid-19

Argentinianul trebuie să achite o sumă enormă, susține El Observador. 375.000 de dolari trebuie să scoată din conturi puștiul de 22 de ani, aceasta fiind decizia judecătorilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luca Singerman riscă între 3 și 15 ani de închisoare

Din păcate, după gestul iresponsabil al lui Singerman, un bărbat care se afla pe același vas a decedat din cauza coronavirusului. Cei 423 de oameni care au călătorit alături de Luca au fost imediat izolați, într-un hotel în Argentina, iar judecătorii vor ca Luca să plătească toate costurile.

Și asta nu e tot. În afară de amenda de 375.000 de euro, Singerman ar putea să ajungă în închisoare pentru o perioadă cuprinsă între 3 și 15 ani, după ce a răspândit virusul.

Cine este Luca Singerman

Luca Singerman este acuzat că ar fi răspândit Covid-19 între cele 400 de persoane aflate pe vas. Fost rugbyst în vremea junioratului și ajuns la 22 de ani, argentinianul se afla în Spania unde efectua un schimb de experiență universitar. Ibericii au suspendat studiile, iar Luca a luat decizia să revină în Argentina, făcând însă o escală la Montevideo.

Singerman susținut că a stat 14 zile în carantină, înainte de a se îmbarca în vasul care i-a dus în Buenos Aires. Cu toate acestea, Singerman a arătat că are simptome ale virusului pe vas, iar autoritățile din Buenos Aires l-au reținut. Luca Singerman nu a fost testat la urcarea pe vapor pe motiv că nu era cetățean uruguayan.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și