Închide meniul

PSG – Barcelona 1-1 . Penalty-ul ratat de Lionel Messi trebuia repetat. "Unde e VAR-ul?" Catalanii au făcut un scandal monstru!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 martie 2021, 5:37 / Actualizat: 17 noiembrie 2022, 17:16

PSG – Barcelona 1-1 . Penalty-ul ratat de Lionel Messi trebuia repetat. "Unde e VAR-ul?" Catalanii au făcut un scandal monstru!

Profimediaimages

Lionel Messi nu l-a putut învinge pe Messi de la punctul cu var

Penalty-ul ratat de Lionel Messi trebuia repetat. Barcelona a fost eliminată de PSG din optimile de finală ale UEFA Champions League. După 1-4 pe Camp Nou, echipa antrenată de Ronald Koeman a smuls doar o remiză în capitala Franţei, scor 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un moment „cheie” al disputei de pe Parc des Princes a avut loc în minutul 45+3, când Barcelona a primit un penalty. Anthony Taylor a acordat lovitură de la 11 metri, iar Lionel Messi şi-a asumat răspunderea.

Penalty-ul ratat de Lionel Messi trebuia repetat. Catalanii au protestat vehement

Starul argentinian, care făcuse 1-1 în minutul 37 cu o super-execuţie, nu a reuşit să îl învingă pe Keylor Navas şi de la punctul cu var. „Centralul” a cerut ajutorul sistemului VAR şi a primit confirmări că nu ar fi avut loc nicio infracţiune.

Pe reluări s-a văzut însă că arbitrii nu au fost atenţi şi la poziţia în care se afla Marco Verratti. Italianul nu a respectat distanţa regulamentară şi, în momentul în care Messi se pregătea să şuteze, era în arcul din apropierea careului. Acest lucru este interzis prin regulament. Mai mult, chiar Verratti a fost cel care a respins mingea în corner după intervenţia lui Navas.

Reclamă

Catalanii au făcut scandal şi sunt convinşi că Barcelona ar fi putut să spere la calificare dacă termina în avantaj prima repriză.

Este scandalos! Unde e VAR-ul? Verratti, care a respins în corner, a intrat în acel arc înainte ca Messi să șuteze. Penalty-ul trebuia repetat!„, au scris cei de la publicaţia Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Barcelona, eliminată din Champions League
  • Lionel Messi a ratat un penalty

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21
apr.
23:57
Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid – Barcelona. Lamine Yamal şi „golul fantomă” care nu s-a validat
21
apr.
23:50
VIDEOSporting – Guimaraes 3-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Gyokeres, dublă de senzaţie. Porto, victorie muncită la Casa Pia
21
apr.
23:45
Răzvan Lucescu, scandal uriaş după ce PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos: „Un arbitraj jenant! A venit să ajute o echipă”
21
apr.
23:30
Real Madrid – FC Barcelona 3-2. Jude Bellingham, eroul „galacticilor” în minutul 90+1! Un nou gol uriaş înscris în El Clasico
21
apr.
23:13
EXCLUSIV„Greu de înţeles!” Decizia luată de Florinel Coman l-a bulversat pe Ciprian Marica: „Ne-am distrus valorile”
21
apr.
22:27
VIDEOAntonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid – Barcelona. Reacţia virală a omului legii
21
apr.
21:57
„Este ultimul tău sezon în Liga 1?” Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată: „Îmi spui după!”
21
apr.
21:55
Discursul lui Mihai Rotaru, după debutul lui Gâlcă la Universitatea Craiova: „Nu e normal asta! Să tragă semnale de alarmă!”
21
apr.
21:23
Andrei Ivan s-a descătuşat după ce a dat primul gol după 8 luni: „Sper să marchez în fiecare meci!” Ce a spus de Gâlcă
21
apr.
21:17
Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după debutul cu victorie pe banca Universităţii Craiova: „Asta e important pentru mine!”
Vezi toate știrile
Citește și