Închide meniul

Pepe a rămas oficial liber de contract! Unde este dorit jucătorul care a scris istorie la EURO 2024

Viviana Moraru Publicat: 7 iulie 2024, 14:53

Reclamă
Pepe a rămas oficial liber de contract! Unde este dorit jucătorul care a scris istorie la EURO 2024

Pepe a rămas oficial liber de contract

Pepe, în timpul unui meci la EURO 2024/ Profimedia

Pepe a rămas oficial liber de contract. Porto a anunțat despărțirea de fundașul portughez, care a scris istorie și a devenit cel mai în vârstă jucător care a evoluat vreodată la EURO.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După despărțirea de Porto, Pepe încă nu s-a decis în privința viitorului său. Fundașul lusitan nu duce lipsă de oferte însă, deși are 41 de ani.

Pepe a rămas oficial liber de contract! Unde este dorit jucătorul care a scris istorie la EURO 2024

Pepe este dorit de formații din Arabia Saudită. Fundașul urmează să ia decizia finală în privința viitorului său. Conform presei saudite, Pepe şi-ar putea continua cariera în Al-Nassr, echipa compatriotului său Cristiano Ronaldo.

Porto a confirmat oficial despărţirea de fundaşul internaţional portughez Pepe, sâmbătă, la o zi după eliminarea Portugaliei în sferturile de finală ale Campionatului European de fotbal.

„Dragonii” au postat un videoclip omagial pe contul lor de pe reţeaua X, dedicat lui Pepe, cu cele mai frumoase momente din cariera jucătorului considerat o „legendă” a clubului din Porto.

Reclamă
Reclamă

În vârstă de 41 de ani, Pepe a cucerit patru titluri naţionale, cinci Cupe şi patru Supercupe ale Portugaliei cu FC Porto, precum şi o Cupă a Ligii portugheze şi o Cupă Intercontinentală, reaminteşte gruparea „alb-albastră”.

Kepler Laveran de Lima Ferreira, cunoscut sub numele de Pepe, a sosit la FC Porto în 2004, de la Maritimo Funchal, şi a jucat timp de trei sezoane pe Estadio do Dragao, înainte de a semnat cu Real Madrid, în 2007. În cele două perioade petrecute la FC Porto, Pepe a disputat în total 290 de meciuri şi a marcat 17 goluri.

Reacţia lui Pepe, după ce a izbucnit în plâns şi a fost consolat de Cristiano Ronaldo după eliminarea Portugaliei de la EURO 2024

Reacţia lui Pepe, după ce a izbucnit în plâns şi a fost consolat de Cristiano Ronaldo după eliminarea Portugaliei de la EURO 2024. Cei doi au oferit imagini copleşitoare după ce Protugalia a fost eliminată de Franţa după executarea loviturilor de departajare.

Reclamă

Pepe a evitat să dea un răspuns clar cu privire la retragerea de la naţională şi a ţinut să îşi felicite colegii pentru modul în care au jucat în partida cu Franţa. După ce a fost 0-0 la finalul celor 120 de minute, Portugalia a pierdut cu 3-5 la loviturile de departajare.

Nu este important acest lucru acum. Cel mai important lucru acum este să îmi felicit coechipierii pentru dedicarea arătată în acest meci. Noi am respectat planul, însă așa este fotbalul uneori, crud.
Voi avea timp să vorbesc.

Mai întâi trebuie să trecem prin acest proces de durere și tristețe, care face parte din fotbal. Toți ne-am fi dorit să câștigăm pentru țara noastră, însă nu am putut să le aducem bucurie oamenilor azi. Din nefericire, așa e fotbalul.

Acum patru-cinci zile am câștigat la loviturile de departajare. Acum am pierdut. Trebuie să îi încurajăm pe colegii noștri și să credem în proces pentru că suntem pe drumul cel bun”, a spus Pepe, conform presei din Portugalia.

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:37

LIVE VIDEOSporting – Casa Pia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Programul complet din Liga Portugal

22:30

LIVE TEXTOţelul – Universitatea Craiova 1-1! Juric, gol fabulos cu călcâiul în startul derby-ului. Baiaram a restabilit imediat egalitatea

22:18

„Îmi doresc să câștige CFR Cluj campionatul”. Mihai Stoica a auzit declaraţia jucătorului de la Poli Iaşi şi a răbufnit

21:53

„Greşelile sunt prea mari împotriva noastră!” Dan Petrescu a pus „tunurile” pe arbitri, după CFR Cluj – Poli Iaşi 2-1

21:46

Juric, gol cu călcâiul în Oțelul – Universitatea Craiova! Jucătorul lui Dorinel Munteanu a făcut spectacol

21:33

VIDEOPanetolikos – AEK 1-0! Surpriză în Grecia! Prima înfrângere a sezonului pentru lider. Cum poate profita Răzvan Lucescu

1 Decizia luată de patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, după ce echipa antrenată de Răzvan Lucescu a fost învinsă de FCSB! 2 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 3 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 4 Ce cotă a ajuns să aibă FCSB la calificarea directă în „optimile” Europa League, după victoria cu PAOK 5 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 6 Ce reacţie a avut Florinel Coman, după PAOK – FCSB 0-1. „Mbappe” nu şi-a uitat foştii coechipieri de la campioana României
Citește și